krzysiekn: Ok, sorki, że tak na tym forum się "uzewnętrzniam". Choć mnie trochę ruszyło. Prawda nie podałem CID i LAC. Jednak, to stacja, o którą w pewnym sensie "walczyłem". Wiem śmieszne i pewnie żałosne... Jednak, w mieście Słupca PTC, najdłużej miała najgorszy zasięg GSM. I, gdy w końcu dowiedziałem się, że taka stacja jest w planach, to okazało się, że będą "komplikacje". A jakie, to można się już domyślić, słysząc o różnych protestach... Nie wiem, może gdybym miał odpisane, że bez pewnych informacji, info o nowo odpalonym BTS'ie i NodeB, nie może być zamieszczone, to jakoś bym to przyjął. Choć pewnie napiszesz mi, że to oczywiste...
Ok. Zdaję sobie sprawę, że wykonujecie ciężką pracę. I super oczywiście, że jest taki wykaz, jak Btsearch i inne tego typu

Jednak to też jest moje hobby. Oczywiście mogłeś nie skojarzyć czy pamiętać tamtego mail'a zamieszczając info o kolejnej stacji w mieście Słupca.
A teraz tylko chciałbym się spytać, już tak na spokojnie: jakie bzdury w poprzednim poście napisałem? Coś nie tak, m.in. nazwałem od strony technicznej?!
Jeśli chodzi o Słupcę, to wyraźnie zaznaczyłem, że chodzi mi tylko o NodeB Polkomtela, a nie także BTS! Doskonale wiem, że na maszcie Centka operator marki Plus ma tam dwusektorowego BTS GSM.
A to, że jak czytałeś mail ode mnie, to ... Cóż to dopiero była świetna, przemyślana wypowiedź, ech... Cóż... Piszę, tak jak potrafię i nie każdemu musi się to podobać.
To może tak na koniec "publicznie", bo to w końcu forum, podziękuję Wam za taki wykaz stacji. I mam nadzieję, że mimo naprawdę ciężkiej pracy, będzie jeszcze dokładniejsi w zamieszczaniu informacji, niekoniecznie "biorąc" wpis z, np. ze stronki BTSy w Wielkopolsce. Ja w swoich, może dla niektórych bzdurnych zdaniach, nie żałuje, że "upubliczniłem" taki fakcik

Ale sorki, że jednak przesadnie mnie poniosło. Przecież, po rebranding'u, pożegnam się z PTC... Pozdro!