Użytkownik
Ranga
VIP
Sieć
Każda
Zakładam, że na A1 to w okolicach Tczewa - dokładnie zjazdu. Tam czasami jest na granicy rozmowa nawet. Trasa Poznań - 3city tylko w jednym miejscu wywala z rozmowy - mniej więcej w połowie nowej ekspresówki od Bydgoszczy na Poznań (wywala z Orange)iphoneski pisze: ↑13 cze 2023, 11:25Jechałem z Bydgoszczy do 3city i powrót, a live 357 zaciął się tylko w jednym miejscu. Dokładnie tym samym w obydwie strony, także musi być tam jakaś dziura po prostu, niestety zapomniałem gdzie to dokładnie było. Na tyle kilometrów tylko jedna przerwa transmisji z tak niewielkim buforem - dla mnie mega![]()
Poczekajcie, trwają prace. Jeszcze trochę wycinanie 3G zajmie - to nie robota na 5min.kozien70 pisze: Szczerze powiedziawszy przez opisane wcześniej zrzuty z VoLTE/ VoWifi do 2G i te zamrożenia zaczyna irytować mnie Tmobile coraz bardziej. O moich problemach z logowaniem do zarządzania kontem przez Web-a (Tmobile rozwiązuje go 3 miesiąc) nawet nie wspomnę. Gdyby nie brak multi eSIM u fioletowych, to już dziś wróciłbym z ulgą do Play.
Dziś stacja ponownie nie działa. Jednocześnie nic się nie dzieje na dachu. Może w końcu pojawi się LTE900, choć obstawiam, że uruchomienie LTE900 nie wymaga wyłączenia stacji.