Użytkownik
mariusz9a
Dopiero Twój wpis mi uświadomił, że mniej więcej od czasu wyłączenia 3G u mnie problem z "zawieszaniem" transmisji też ustąpiłkondziel pisze:W Krakowie w T-M musieli w ostatnich tygodniach sporo "grzebać". Zamrażanie sesji ustąpiło, telefon częściej teraz siedzi w samym LTE zamiast LTE+.
Jest na sporej liczbie stacji należących do T-mobile i tylko T-mobile. Już ci raz tłumaczyłem. Chyba, ze w dwóch różnych Krakowach byliśmy. Praktycznie nigdy L900 nie pojawia się w agregacji z pozostałymi pasmami i w codziennym korzystaniu bywa niezauważalne, choć sama agregacja tego pasma bywa na stacji skonfigurowana. W CA preferowane są 800/1800/2100/2600. Wymuś na telefonie tylko pasmo L900 to się przekonasz ile stacji go ma. Chyba, że nie umiesz albo twój telefon na to nie pozwala to faktycznie może ci się wydawać, że L900 nie ma.dominikm27 pisze: ↑19 maja 2023, 17:52W Krakowie praktycznie w ogóle nie ma L900. Mieszkam tutaj, bywam w różnych częściach miasta. Pojawił mi się kilka razy na obrzeżach, w tym na lotnisku. Na Starym Mieście nie ma w ogóle.
Na Kozłówce, Kamieńskiego, Witosa - miały już na początku maja.
Tak, telefony na Qualcomm i root dają radę wymuszać dowolne pasma i bez tego dziś się absolutnie nie ruszam to "Must Have".
Proszę, czyli nie tylko u mnie problemy w N!. W dalszym ciągu brak agregacji pasm na stacji Orange. Myślałem przez jakiś czas, że modernizują tę stację, ale od początku wystąpienia problemów techników nie widać. Jakby nie było PnB na przebudowę wisi od ponad miesiąca.
O, tego się nie spodziewałem. Może czas odkopać w "skrzyni skarbów" tego LG
Mam Redmi Note 7 i to fakt, wymuszanie pasm jest możliwe. Na Mi 10T jednak bezproblemowo po wgraniu roota też to robiłem. Z tego co pamiętam, to tam miała znaczenie wersja Androida.marcin19883 pisze: ↑19 maja 2023, 23:04Starsze tak. Nowsze już nie. Mam Redmi Note 7 i mogę wymuszać. Na Mi 10T Lite, nie.
Gorzów Wielkopolski tak samo. Tylko Plus ma LTE 900. W T-Mobile brak
Dzisiaj od rana pasma wróciły, DL ok. 40-50Mbps.DEVI_UI pisze: ↑19 maja 2023, 23:09Proszę, czyli nie tylko u mnie problemy w N!. W dalszym ciągu brak agregacji pasm na stacji Orange. Myślałem przez jakiś czas, że modernizują tę stację, ale od początku wystąpienia problemów techników nie widać. Jakby nie było PnB na przebudowę wisi od ponad miesiąca.
Prędkość nie taka zła...