manyaky pisze:
Halset pisze:Czyli np HD Voice w TM, które raczej w O nie będzie, bo nie montują core które to obsługuje.
Nie wiem, skąd masz informację, że core Orange nie obsługuje HD Voice. Z moich, dość wiarygodnych, źródeł wynika, że jest odwrotnie.
Już w tym temacie o to pytałem i dostałem informację też ze sprawdzonych informacji.
I też byłe zdziwiony, że O tyle kasy ładuje w modernizację a nawet core nie obsługuje HDVoice. Bo gdyby obsługiwało, to byłaby szansa, że się pojawi. A tak - d@@a.
[ Dodano: 2014-04-17, 20:56 ]
madhunt3r pisze:Kilka testów z 3 różnych miejsc w Łodzi.
Wyniki dość podobne. Na Orange zauważyłem, że internet jest dość niestabilny, często skaczą prędkości, na T-Mobile stabilniej to działa i trzyma prędkość.
Ale Ty jesteś niecierpliwy. Przecież modernizacja nadal trwa, więc wszędzie będą jakieś niedokładności - wysoki ping w TM, niestabilność w O itd
[ Dodano: 2014-04-17, 20:58 ]
marcin1980 pisze:
Tak w samsungach wystarczy wpisac kod serwisowy i wszystko widać lub przez netmonitora jakoś to wlaża ale nie kazdy teefon to obsluguje ja mam farta moj Note2 to obsluguje bardzo ladnie a juz zony S4 nie
SGSII obsługuje. Tylko jak ja mam wejść w menu servisowe podczas rozmowy i gdzie to sie sprawdza? Pod jaką opcją?