Użytkownik
Dorotea
Jest nadal 1 Mbit. Dorotea może ma niższą technologie, np: HSDPA.speclab pisze:i juz nie 1mbps na wysyl... tylko 512kbps
ok.Młody.. pisze:Jest nadal 1 Mbit. Dorotea może ma niższą technologie, np: HSDPA.speclab pisze:i juz nie 1mbps na wysyl... tylko 512kbps
Tak jest, testy robiłam na starszym smartfonie, który ma HSDPA. Wcześniej zanim przycięli roaming miałam jakieś 6-7 Mb/s downloadu zamiast obecnych 3 Mb/s.Młody.. pisze:Jest nadal 1 Mbit. Dorotea może ma niższą technologie, np: HSDPA.
wczoraj dostałem odpowiedź:Czy obniżenie prędkości internetu w roamingu krajowym do 3 Mb/s(pobieranie)/1 Mb/s(wysyłanie) zostaje na stałe, czy tylko do końca roku, a od nowego roku wszystko wróci do normy?
Zapytał Pan również o ograniczenie prędkości danych w roamingu. Potwierdzam, że w ostatnim czasie prowadzimy prace, związane z ograniczeniem ryzyka jakości usług. Ostateczne decyzje w tej sprawie nie zostały jeszcze podjęte. Wszystkie oficjalne komunikaty, dotyczące naszej sieci są umieszczane min. na stronie internetowej naszego Rzecznika Prasowy http://www.blogplay.pl - warto ją od czasu do czasu odwiedzać. W wypadku pojawienia się oficjalnego komunikatu w tej sprawie, na pewno zostanie on tam umieszczony.
Ryzyko jakiej jakości chcą ograniczać? Słabej czy bardzo dobrej? Po co ktoś napisał zdanie z którego nic nie wynika? Mi jakoś narazie nie przeszkadza to ograniczenie ale jestem ciekawy co będzie dalej.silvercrest pisze:Potwierdzam, że w ostatnim czasie prowadzimy prace, związane z ograniczeniem ryzyka jakości usług.
No właśnie w tym rzecz, że Play w żadnym oficjalnym komunikacie nie poinformował, nie wspomniał o tej zmianie. Głowa w piasek. "Nie mamy Pańskiego płaszcza i co nam Pan zrobi?!"silvercrest pisze:"Wszystkie oficjalne komunikaty, dotyczące naszej sieci są umieszczane min. na stronie internetowej naszego Rzecznika Prasowy http://www.blogplay.pl
Bo Play ma 5MHz w L800? A TMobile i Orange po 10MHz.krzysp84 pisze:Zastanawia mnie też fakt, dlaczego BTS Networks! stojący w tej samej lokalizacji co BTS PLAY daje zdecydowanie lepsze pokrycie i osiągi.