Marens pisze:
Gadulski pisze:jestem w szoku jeśli chodzi o nazwę "Gajowicka-Racławicka"
Wyskakuje na skrzyżowaniu Racławicka - Sokola albo błąd albo chodzi o skrzyżowanie "Gajowicka, Racławicka, Orla"
Oj, wrocławianie, wrocławianie

Wszystko jest ok - Gajowicka krzyżuje się z Racławicką i akurat drugi sektor nieźle tam pasuje. Zwróćcie uwagę, że Gajowicka rozciąga się również na południe od Hallera i tam w pewnym miejscu właśnie krzyżuje się z Racławicką. A na Sokolej też będzie to samo CellInfo, bo właśnie tam świeci ten drugi sektor - mniej więcej wzdłuż Racławickiej.
Gadulski pisze:
Zgadza sie J.Hallera-Dworek było w tych lokalizacjach

Nazwy: "Borek", "gen.J.Hallera" i "Gajowicka-Raclawicka" emitowane są z nadajnika przy ul.Racławickiej 2 - dach budynku biurowego
Pamiętam z czasów studiów, że miałem "J.Hallera-Dworek" czasami aż na Cynowej - przy Grabiszyńskiej naprzeciwko Fadromy. Dolatywał tam sygnał trzeciego sektora stacji przy Racławickiej (CID 63223, wg numeracji Ery stacja 46022 o ile się nie mylę pisząc z pamięci). Jako ciekawostkę mogę napisać, że stacja ta miała być likwidowana w wyniku problemów z wynajmem miejsca i był problem ze znalezieniem w okolicy nowej lokalizacji. Jak to wyszło ostatecznie tego nie wiem.
Poza tym niektóre cytowane nazwy były już dawno, np. "Ślężna-Kamienna".
[ Dodano: 2008-12-06, 12:46 ]
Gadulski pisze: A nazwa w Cell Info ORANGE to: KOBIERZYCE...
Bo to są Bielany Wrocławskie. A Bielany to gmina Kobierzyce właśnie. A Orange już tak ma, że zawsze podaje w CellInfo nazwę gminy, na terenie której stoi bts - choćby to było nonsensem
Gadulski, przejrzałem screeny cell info z Wrocławia na bts.eu i mam dwa pytanka:
1. Która stacja emituje "Komandorska"? Albo zmienili cell info pierwszego sektora stacji 6307 (Powst. Śl. - wysoki budynek), albo dołożyli GSM do UMTS-owej stacji na filharmonii przy arkadach, albo wybudowali jakąś nową stację. Albo jeszcze coś, nie wiem, może zmienili cell info przy dworcu lub na Akademii Ekonomicznej - ale to już nieco dalej do Komandorskiej. Chociaż na AE w sumie mogłaby być "Komandorska".
2. Jak robisz te screeny?