Użytkownik
Dorotea
Mam sprawny telefon. Odniosłem się do tego co napisałeś:xander21 pisze:Więc kolega chyba ma niesprawny telefon lub coś przez przypadek, źle ustawił.
Zasięg był, ale prędkość internetu nie była jakaś szałowa. Orange działał o wiele lepeij od Play'a.xander21 pisze:Ma tak dobry zasięg i prędkość, że reszta wychodzi słabo. Przynajmniej u mnie.
Edit:xander21 pisze:Forum Play jest kiepskie. Jest tam kilka moderatorów na krzyż i tylko oni odpowiadają. Nikt inny nie ma racji.
czesacz;379511 pisze:Play jest super do czasu potrzeby kontaktu z obsługą czy właśnie napraw gwarancyjnych czy też reklamacji.
Tu niestety wszystko leży i robi pod siebie. Podejście do klienta, po podpisaniu umowy, jest co najmniej żenujące. Już cię mają na zobowiązaniu to jesteś dla nich wrogiem numer jeden, a jak czegoś wymagasz to patrzą na ciebie jakbyś im rodzinę grzybami wytruł.
To możliwe, ale z punktu wiedzenia końcowego klienta nie ma znaczenia powód, po prostu ma degradację usługi. Kto nie potrzebuje roamingu ten nie odczuje i nawet się nie dowie, a ja i wiele innych osób jednak potrzebuję i żongluję kartami, żeby na wsi np. wysłać pocztę z większym załącznikiem. Mam jednak ten komfort, że to pre-paid, ale co mają powiedzieć osoby, które płacą abonament? Miały dobre osiągi w roamingu, a nagle wszędzie co najwyżej 3 Mb/s i rozumiem ich rozdrażnienie.Młody.. pisze:Jeżeli chodzi o przycinkę prędkości w roamingu, to powodów może być wiele. Ale chyba najpewniejszym są kończące się dane w roamingu. Nakrętki C-C, Big Milki i inne promocje zrobiły swoje i teraz trzeba się ratować..
To świetnie, że jesteś zadowolony i masz same dobre doświadczenia. Ja i wiele innych osób relacjonuję swoje, żeby już daleko nie odbiegać od tematu - mnie roaming 3 Mb/s nie zadowala i muszę posiłkować się Orange więc nie jestem zadowolona.Młody.. pisze:Tak, masz racje - klienta oczywiście to nie interesuje, bo powinien dostać to co mu się należy. Dlatego oczywiście dobrze robiłaś, że sięgnęłaś po UKE.
Tak jak mówię, mnie na szczęście to nie dotyczy. Operator u mnie sprawuje się na tyle dobrze, że nie ma potrzeby przenosić numerów do konkurencji.
Jak widać nie jestem żadnym fanbojem Play, staram się odpowiadać zupełnie obiektywnie.
Nic się nie stało, rozumiem Twoje nerwy. Przy okazji zobacz PW.Dorotea pisze:OK, zwracam honor, widocznie źle Cię zrozumiałam.