Użytkownik
Ranga
Stary wyjadacz
Cały mix, co do ofert internetowych to nie wiem, taryfy korpo jakiś czas temu nie miały też wjazdu.A jest więcej ofert w T bes możliwości korzystania czy tylko oferty na kartę?
Skoro w Playu jest tylko 2 CA...
Ale czy ktoś zmusza użytkowników do korzystania z T-M? Wydaje mi się, że tak jak w każdej sieci jest możliwość wyboru.Mixiorek pisze: ↑10 paź 2019, 20:16Postaraj się czasem zachować chociaż pozory obiektywności. Oprócz dostępności na danym telefonie liczy się również dostępność VoLTE/ VoWiFi w ofertach operatora. Co z tego, że terminal wspiera jeżeli i tak nie mogę mieć VoLTE?
Jeżeli według Ciebie Orange (na szybko ~20% mniej terminali niż TMPL, za http://wificalling-volte.pl/) ma słabą dostępność VoLTE na terminalach to jak określić dostępność VoLTE we wszystkich ofertach T-Mobile?
Pewnie realizują pozwolenia z sierpnia. Patrzcie jak one będą się pojawiały bo mówią bardzo dużo o obszarach, które będą robione. Chociaż zdarza się, że te tereny dostają widoczne dla nas pozwolenia już po zrealizowaniu refarmingu, ale to akurat rzadki przypadek.
Tak jak to właśnie zdycha w PlayKryniczanin pisze: ↑11 paź 2019, 21:36Piotrzet
Zadaj sobie pytanie czemu VoLTE i voWIFI w T są tylko w abonamentach?
VoLTE tylko dla abo to paranoja, voWIFI - można ograniczyć jak Orange dla kart tylko w kraju.
Najprostsze wytłumaczenie - wpuszczenie kilkaset tysięcy prepaidów może spowodować zdechnięcie obu usług.