Użytkownik
Ranga
VIP
Sieć
Każda
Nie przesadzaj. Pozwolenia są dopiero publikowane od roku i kilku miesięcyMixiorek pisze:Plus ma "martwe" pozwolenie nawet od kilku lat....widex pisze:U mnie Plus ma prawie pół roku i nie widać i nie słychać o stacji.
Zgadza się. Opieram moją wiedzę nie tylko na danych UKE. Dokumentacja w urzędzie gminy może być złożona kilka lat temu, proces administracyjny zakończony pozytywnie a nadajnika jak nie było tak nie ma.mariusz9a pisze:Nie przesadzaj. Pozwolenia są dopiero publikowane od roku i kilku miesięcy
Również to zauważam. I co ważne - jest pozwolenie = jest nadajnik.W przeciwieństwie do Plusa... Orange chyba przyspiesza, bo również jest ładny zasięg 3G w Sanoku i to wprowadzony na mapke zasiegu.Patryk_ pisze:Orange - oby tak dalej - na razie stacje rosną jak grzyby po deszczu.
Dokładnie. U mnie mają pozwolenie na nadajnik który objąłby dość strategiczny punkt miasta; jedną z większych szkół, basen, wielkie osiedle ale po co... A Orange widze sie stara. Podobnie Era. Co do Playa to nie mam możliwosci śledzenia tego, ale też raczej nie marnują pozwoleń bo nie mogą sobie na to pozwolić, ekonomia ich ściga.widex pisze:Co do plusa, to na serio robią sobie jaja.
I to jeszcze jakie! Już mnie to pomału (za przeproszeniem) wku...!! Co to w ogóle ma być? Niby chcą być liderem technologicznym a jak na razie to są dziadem technologicznym. EDGE do d... i do tego z 3G już są daleko za Orange. Wystarczy porównać mapki zasięgu. Według mnie Orange przegoniło Plusa z 3G. No ale jak się śpi to czemuż się dziwić...?widex pisze:Co do plusa, to na serio robią sobie jaja.