Nie kupuj wcale anteny w takim razie, kup sobie zapas modemów i wymieniaj je w chwili gdy aktualny ulegnie awarii 

Masz rację, ale nie możesz rozpakować, sprawdzić. Musisz oddać w stanie nienaruszonym. A to lipa.Fmobile pisze:Jak nie odzyskasz, kupując na odległość, możesz zwrócić towar bez podania przyczynyxander21 pisze:A u nas w PL, kasy nie odzyskasz.Mi się lepiej kupuje wszystko z zagranicy. Niczego się nie obawiam.
np: http://www.gearbest.com/networking-comm ... tml?wid=21
niecałe 15$
To używaj samego modemu, bez anteny zewnętrznej jak jesteś taki mądry.Kryniczanin pisze:To modem pozwala na połączenie się z netem bez anteny a nie na odwrót.
Przecież tak używam od prawie 7 lat. Zawieszony za oknem na kablu USB.To używaj samego modemu, bez anteny zewnętrznej jak jesteś taki mądry.
200 pln za antenę to obecnie 2x 3372 czyli 6 lat używania przy delikatnym liczeniu. Agregacja powoli postępuje więc szykuje się spadek cen sprzętów bez agregacji. Można spodziewać się ceny 50pln za 3372 w niedalekiej przyszłości więc jedna antena to 12 lat modemów za oknem.Nie kupuj wcale anteny w takim razie, kup sobie zapas modemów i wymieniaj je w chwili gdy aktualny ulegnie awarii
Może gdybym kręcił modemem na wszystkie strony, może spadłoby do -98-99dBm, nie więcej.Fmobile pisze:Pomiar bez anteny LTE 3/5 - modem w miejscu anteny.
Kolego ręce opadają czytając Twoje cuda. Sąsiad a firmę transportową z tirami targającą towary po całym wschodzie. Przywiezienie za groszową cenę 3372 nie stanowi najmniejszego problemu dla niego.a koniec żal czytać tych wypocin autora na temat E3372 i oczekiwania cen 50 zł za niego. Kolego nie masz pojęcia o rynku modemów LTE. Obecne niskie ceny( około 100-150 zł za E3372) na modemy LTE zawdzięczamy prywatnemu importowi zza wschodniej granicy co skutkowało 2-3 krotnym spadkiem cen w ciągu roku Powoli się to już kończy i jest coraz mniej ofert na te modemy, wypierają je routery MiFi
Ludzie wy naprawdę jesteście żałośni. Powiedziałem, co i jak - dałem widełki, a wy - może jesteście dilerami anten - tylko to tylko to.Mnie tylko zastanawia o co tyle krzyku. O 50zl? Żyjesz z zasiłku?