A działa ona w ogóle? Bo coś mi się nie wydaje... (zmiana stref działa w samym telefonie a nie z sieci).yagi pisze:a tak w ogole to korzystam w Erze z automatycznej aktualizacji czasu
Dziala. Ustawia date, godzine, strefe czasowa i czas letni/zimowymariusz9a pisze:A działa ona w ogóle? Bo coś mi się nie wydaje... (zmiana stref działa w samym telefonie a nie z sieci).
To fajnieyagi pisze:Dziala. Ustawia date, godzine, strefe czasowa i czas letni/zimowy
Czasami trzeba połączyć się z internetem aby zaktualizowało czas.mariusz9a pisze:Jak kiedyś włożyłem kartę Ery do Motki v6 i chciałem włączyć aktualizacje to wyświetliło komunikat że opcja niedostępna
Nie wiem czy to problem techniczny. Bo ja mam taką samą sytuacje w plusie i orange ze jak dostane smsa, gdy miałem wyłączony telefon to dostaje go po włączeniu telefonu, gdy gdzieś zadzwonię. Moim zdaniem telefonowi trzeba przypomnieć, żeby odebrał z sieci zaległe smsy.fenix189 pisze:Ogólnie jak tak zasłyszałem Plus ma najmniej tego typu problemów technicznych.A przoduje Era.Zakładam, jak napisałem że Play po plusowkich BTSach też sobie tak radzi idealnie.Zawsze może 1 przypadek zły się znaleźć.