Użytkownik
mariusz9a
Czyli pewnie nic się w tej kwestii nie zmieniło :-/ Kiedyś właśnie też miałem ten status stąd moje zdziwienie. Aktualnie mam Androida 12 z poprawkami 1 kwietnia 2022 i One UI 4.1 (sama aplikacja wiadomości ma wersję 13.1.21.60) - także miałem nadzieje że po którejś aktualizacji zmienili "wygląd" tej funkcji, ale wychodzi na to że jak zwykle nie działa. Ech z tym całym RCS - tragedia
Moja pomyłka - korzystam z aplikacji "Wiadomości" wbudowanej w Androida (Android 12, OneUI 4.1). Wersja messages_android_20220419_01_RC01_phone_samsung_dynamic.mariusz9a pisze: ↑09 maja 2022, 10:42Czyli pewnie nic się w tej kwestii nie zmieniło :-/ Kiedyś właśnie też miałem ten status stąd moje zdziwienie. Aktualnie mam Androida 12 z poprawkami 1 kwietnia 2022 i One UI 4.1 (sama aplikacja wiadomości ma wersję 13.1.21.60) - także miałem nadzieje że po którejś aktualizacji zmienili "wygląd" tej funkcji, ale wychodzi na to że jak zwykle nie działa. Ech z tym całym RCS - tragedia![]()
Wyczyść dane aplikacji Wiadomości. Od nowa wejdź w ustawienia i odchaczaj czego nie używasz. Mi nic samo się nie włącza. Pamięta ustawienia i mogę aktywować/deaktywować funkcje kiedy chcę. Mam Orange/T-mobile na dwóch telefonach i aplikację od Google - Wiadomości.