Raczej Plus jest ostatni do modernizacji sieci. Ile jeszcze pojadą na kolorowych reklamach 1-2 lata max. Znam 1 osobę która ma SD i nie narzeka, pozostałe 3 tylko czekają na koniec umowy

Plus może dogadać się z PLAY i macie swój NW!2. Tylko po co? Ostatnio w TV coś mało PLAY widać, a tylko Plus lider Plus szybszy Plus lider...
Dziękuję, sprawdziłem gdzie lepiej u mnie w domu - wszędzie tylko nie w Plusie ;0 Tzw. pomoc techniczna to zlała... i .
Pomijając 2G, połączenia głosowe działają wszędzie podobnie. Interesuje mnie Internet, a ten w Plusie w godzinach 17-21 jest 0,51-2Mb/s, a i potrafi radio 48kbps przerwać

Spadek jakości odczuwam w drugim roku umowy.
Nie wychwalam pozostałych, bo i u ich się siec zapcha z czasem, tylko aktualnie u nich 6-7Mb/s to minimalny wynik jaki uzyskałem.
Plus u mnie podłączył 3 miasta ~40tys. ludzi, radiolinią i nic z tym się nie robi
Aktualnie mam możliwość, dzięki WŚŚ podłączenia światłowodu do budynku, sztywne 50/50Mb/s za ok 50zł

Wiadomo stopniowo, pseudo radiówki osiedlowe umrą, ludziom się umowy na mobilny skończą i wezmą światłowodowy. To ukazuje jak Plus oszczędził i to się mści, co z tego że są pasma, są nadajniki, jak niema "zasilania" do nich bo to koszty?
Orange - światełka TP
T-Mobile - GTS
Play - Netia
Plus - radio???
I aby było jasne, nie jestem jakiś maniakiem @. Mieszczę się w 10-40GB miesięcznie, z czego większość to ruch w godzinach 23-02, 04-06.