Po aktualizacji ostatniego wykazu- P4 miło mnie zaskoczył. Jednak dalej intensywnie budują sieć. W Wielkopolsce, w miejscowościach, które mnie interesują, to właśnie P4 otrzymał najwięcej pozwoleń, jak wiemy raczej nie "wirtualnych"

Bardzo mnie to cieszy.
Na drugim "miejscu", pod względem ilości, choć znacznie mniej znalazł się Polkomtel. Z tego, co widziałem, to "tylko" 3G. Z tego, co obserwuję, to raczej nie powinny być "wirtualne", bo tak jak mówili, tak i budują sieć 3G, przynajmniej w Wielkopolsce. Wychodzi na to, że Polkomtel ma najlepiej rozbudowany, w tym regionie, zasięg 3G- BRAWO!!! Żeby jeszcze w przyszłym roku wybudowali, te wirtualne, stacje 2G, choćby w Poznaniu, to było świetnie i nie martwiłbym się o przepustowość sieci Polkomtela, nawet 2G

Ostatnio mnie zdziwiło, że jakość rozmów między Pluszakami, jest jakby lepsza, to znaczy wyraźniejsza i głośniejsza, tak jakby w PTC

I to na pakietach, tych wynaturzeniach

Dziwne, bo czasami było tak, że nie mogłem kogoś przez chwilę zrozumieć, co mówi, a tu taka odmiana, chyba to nie "złudzenie"

i naprawdę coś pokombinowali. Może odpalili te DCS'y, które były w planach, bo rozmawiam z osobami, np. z rodzinką, które mają tyle 2G.
Odnośnie nowych pozwoleń dla PTC czy PTK Centertel, to w miejscach, na których patrzyłem, to normalnie, "aż" 0 nowych

Chyba do PTC szybko nie wrócę