Halset pisze:Że niby co mam?
Napisałem o modernizacji sieci, którą zapowiadał a nie o LTE800.
LTE800 to temat zamknięty.
A ja napisałem o inwestycjach. Ochłoń dzieciaku i czytaj ze zrozumieniem. Zacząłeś fantazjować o tym, że Solorz w jeden spółce zrobił odpis, to mu w Plusie braknie siana na inwestycje. ROTFL

Zaorałeś sam siebie swoimi debilstwami.
Halset pisze:Dzieciaku! Tylko wyznawcy Plusa piszą, jaki to jest wspaniały Zygmunt.
Nie ma kasy, chciał przechytrzyć system (wszystkich w tej aukcji) i sam przekombinował. On też popełnia błędy.
O per dzieciaku? Kończą się argumenty i nerwy puszczają? Normalne u ludzi którzy mają wybujałe mniemanie o sobie i zero wiedzy. Solorz śpi na kasie, Plus to maszynka do robienia kasy i nieważne jakie durnoty będziesz wypisywał nie zmienisz tego. Ale widocznie kolega z klanu zaklinaczy węży i czarnej mamby. Pisz, pisz widać co cię boli. Prawidłowo. MA BOLEĆ, a gula ma skakać!
I co z tego, że wymodzili? Zawsze któraś teoria jest prawdziwa. Tylko zadufany w sobie buc myśli, że pozjadał wszystkie rozumy i zaklina rzeczywistość. Zakładasz, że Solorz nie ma kasy, bo nie kupił LTE i zrobił odpis w jakiejś spółce. I pewnie weźmie teraz kredyt na 2mld, albo podjuma cichcem z Plusa i będzie dalej produkował prąd ze stratą.

Chłopie gdyby ten mały rozumek pozwolił ci zrozumieć jakie debilizmy wypacasz na tym forum...
Halset pisze:Tak, tak specjalisto od zarabiania na giełdzie

Dzięki, że uświadamiasz Nas wszystkich, że spółki energetyczne dostały po "gaciach"

Przytoczyłbym artykuł o tej całej spółce ZE PAK i w co się wpakował Solorz ale na Twoje szczęście - gazeta leży w koszu na śmieci.
No przecież ty się podniecałeś, że spadło o 70% jakby to była sensacja i ewenement. Teraz już nie jest? Weź leki, bo rozdwojenie jaźni/skleroza się nasila. Jak to jest? Odniesiesz się, czy kolejny raz sam siebie zaorałeś? Wiesz, niektórym wystarczy inteligencja i wyrabianie swojej opinii czerpiąc wiedze z różnych źródeł. Widocznie z tym masz problemy i gazeta ci mówi co masz myśleć... Można i tak...
Halset pisze:No i wszystko zatem jasne

Teza została wyjaśniona. Zatem potknięcia w innej działce imperium nie powinno mieć wpływu na CP.
Mam nadzieje, że to ironia? Chyba nie wypisywałeś tych wszystkich idiotyzmów opierając się na tym, że będzie miał wpływ? O tym w gazecie czy felietonie nie napisali? Przecież to są podstawy!!!!!!!!! Jest takie powiedzenie: "Lepiej siedzieć cicho i uchodzić za głupca, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości". Weź to chłopie do serca i zrób sobie wolne od forum. Coraz więcej osób ma cię za pajaca i ignoruje. Chyba pora dołączyć do nich. Chociaż z drugiej strony fajny taki folklor na forum. Można cisnąc bekę z kolesia który sam siebie co post ośmiesza.