Użytkownik
Ranga
VIP
Sieć
Każda
To na pewno strasznie ucieszą się wszyscy ci, którzy kupili ten.dagonPL pisze:Gdzieś widziałem jaki model ma byc zamiast tego obecnego, ale nie mogę tego odszukać. Nie masz moze gdzies pod ręką jakiegos info ?
Nie chodzi o B2368? https://www.4gltemall.com/blog/huawei-b ... -released/dagonPL pisze:Gdzieś widziałem jaki model ma byc zamiast tego obecnego, ale nie mogę tego odszukać. Nie masz moze gdzies pod ręką jakiegos info ?
U mnie na Kaszubach stoi maszt Networks z Plusem. Też kolorowyAthantor pisze:@marcin19883: z tego co pamiętam to takie malowanie jest wymagane w strefie nadgranicznej
25 km ode mnie, coraz bliżej p2225 jesteś mnie.Nowa stacja Play, Jasień, 20km od granicy
Nie jest to przypadkiem rejon, który musi zostać pokryty z wygranego przez Playa bloku LTE?Athantor pisze:Najlepsze jest to, że taki orange z t-mobile mają tu (300 m obok, nb.) max 2G/EDGE, brak 3G, a tu taki Play wchodzi cały na biało (-czerwono) z kompletem LTE.![]()
Te pasy danego koloru mają jakoś koło 10m jeśli dobrze pamiętam. To chyba też jest do oceny wysokości przez załogę statku powietrznego.marcin19883 pisze:Ciekawe ile metrów na ten maszt na fotce
Ta wieża (Jasień) ma 54m (bez odgromnika). Wieże Play są składane z sekcji wysokości 6m, tu jak widać jest ich 9.marcin19883 pisze: Ciekawe ile metrów na ten maszt na fotce
Wieża na zdjęciu może mieć około 30 [m]. Stojący obok słup lampy ulicznej ma około 8-10 [m] więc metodą porównań można tak przyjąćCiekawe ile metrów na ten maszt na fotce