Chciałbym zamieścić zdjęcia skonsolidowanej stacji ORANGE w okręgu GDAŃSK. Wszystkie stacje z tego okręgu zostały zrobione na urządzeniach NSN. Właścicielem obiektu jest PLUS, a współużytkownikami są Orange/T-Mobile [N!] oraz PLAY. PLUS również jest już na nowych urządzeniach Wszyscy operatorzy posiadają LTE.
Zainstalowane są 3 anteny sektorowe, po 1 na sektor pracujące w 3 zakresach (900MHz (GSM), 1800MHz (DCS), 2100MHz (UMTS) i 1800MHz (LTE). Jedna radiolinia(Huawei) skierowana na BSC (42800N! - KOŁOBRZEG JEDNOŚCI NARODOWEJ)

Wieża po lewej stronie to T-Mobile po skonsolidowaniu stacji ORANGE została wyłączona.

Na pierwszym podeście znajduje się PLAY. Na drugim Orange/T-Mobile oraz PLUS na nowych urządzeniach. Na trzecim podeście są anteny PLUSA stary UMTS (te małe sektory), które też zostały wyłączone.

Moduły RRU (Huawei) i antena PLAY'a.

Moduły RRU(Ericsson) PLUSA i antena sektorowa Orange oraz Radiolinia PLUSa.

Moduły Orange NSN'a.

Antena sektorowa Orange Kathrein 80010292v03 3-zakresowa.

Urządzenia Orange znajdujące się przy podstawie wieży.

W pierwszej szafie od prawej strony znajduje się modem do radiolinii, dalej moduły sterujące BBU i na końcu siłownia.

Nie wiem w jakim dziale można to zamieścić. Czy informacje zawarte w tym poście są przydatne? Zdjęcia są mojego autorstwa.
Zainstalowane są 3 anteny sektorowe, po 1 na sektor pracujące w 3 zakresach (900MHz (GSM), 1800MHz (DCS), 2100MHz (UMTS) i 1800MHz (LTE). Jedna radiolinia(Huawei) skierowana na BSC (42800N! - KOŁOBRZEG JEDNOŚCI NARODOWEJ)

Wieża po lewej stronie to T-Mobile po skonsolidowaniu stacji ORANGE została wyłączona.

Na pierwszym podeście znajduje się PLAY. Na drugim Orange/T-Mobile oraz PLUS na nowych urządzeniach. Na trzecim podeście są anteny PLUSA stary UMTS (te małe sektory), które też zostały wyłączone.

Moduły RRU (Huawei) i antena PLAY'a.

Moduły RRU(Ericsson) PLUSA i antena sektorowa Orange oraz Radiolinia PLUSa.

Moduły Orange NSN'a.

Antena sektorowa Orange Kathrein 80010292v03 3-zakresowa.

Urządzenia Orange znajdujące się przy podstawie wieży.

W pierwszej szafie od prawej strony znajduje się modem do radiolinii, dalej moduły sterujące BBU i na końcu siłownia.

Nie wiem w jakim dziale można to zamieścić. Czy informacje zawarte w tym poście są przydatne? Zdjęcia są mojego autorstwa.