Użytkownik
Ranga
Ostrożny rozmówca
Sieć
+
to wiadomo, ale czy ktoś sprawdzał czy widać LTE z T?grzegorz0plonka pisze:Na stronie http://mapa.btsearch.pl/ jest wykaz pozwolenie w Warszawie, Marynarska 12 LTE tmobile.
Sens jest wprowadzać LTE jedynie w obszarach gdzie sieć jest już po modernizacji w ramach NetWorks! - tak więc pewnie będą jeszcze z tym trochę zwlekać..mn9 pisze:Zobaczymy co 10 sierpnia bedzie w wykazach ale mam wrażenie że T-Mobile nie za bardzo śpieszy się z wprowadzeniem lte
Spacedust pisze:LTE na radioliniach 4x2 Mbps to byłaby farsa rokuEdmund pisze:Sens jest wprowadzać LTE jedynie w obszarach gdzie sieć jest już po modernizacji w ramach NetWorks! - tak więc pewnie będą jeszcze z tym trochę zwlekać..
Coś czuje, że mogą szybko odpalić LTE, przynajmniej w Warszawie. Byłem tam w tym tygodniu i jak na moje oko kilka stacji, które widziałem po modernizacji Networks (z nowymi błyszczącymi antenkami) ma podłaczone do anten chyba 4 systemy GSM/DCS/UMTS i pewnie LTE?. Tak mi to przynajmniej wyglądało. Zajęte 4 pary portów antenowych. Zapewne już się szykują. Ciekawe czy będą jakieś nowe pozwolenia w wykazie UKE.mn9 pisze:Zobaczymy co 10 sierpnia bedzie w wykazach ale mam wrażenie że T-Mobile nie za bardzo śpieszy się z wprowadzeniem lte
U siebie przed modernizacją mam 3 pary na wspólnej stacji. 4-ta jest zapewne dla UMTS 900.panasz pisze:Coś czuje, że mogą szybko odpalić LTE, przynajmniej w Warszawie. Byłem tam w tym tygodniu i jak na moje oko kilka stacji, które widziałem po modernizacji Networks (z nowymi błyszczącymi antenkami) ma podłaczone do anten chyba 4 systemy GSM/DCS/UMTS i pewnie LTE?. Tak mi to przynajmniej wyglądało. Zajęte 4 pary portów antenowych. Zapewne już się szykują. Ciekawe czy będą jakieś nowe pozwolenia w wykazie UKE.mn9 pisze:Zobaczymy co 10 sierpnia bedzie w wykazach ale mam wrażenie że T-Mobile nie za bardzo śpieszy się z wprowadzeniem lte