UndiscloseD pisze:Nie wiecie może czy za wymianę starej karty na nową trzeba zapłacić, czy może dają za darmo?
Chociaż jestem w 70% pewny odpowiedzi, że trzeba:D
To zależy od konkretnej oferty - musisz sprawdzić w cenniku. Część ofert ma darmową wymianę, a w części trzeba płacić.
UndiscloseD pisze:Moja mama posiada kartę, która ma 12 lat i również na wyświetlaczu nie zmieniła się nazwa na T. Pozostałych 5 telefonów ma już nazwę, ale są to nowe karty.(2007-2008)
Jedna pochodzi jeszcze z października 2004 i nazwa na wyświetlaczu się zmieniła.
Może trzeba jeszcze chwilę poczekać. Wydaje mi się, że było mówione iż u wszystkich nazwa się zmieni.

Na startych kartach technicznie nie jest możliwa taka zmiana, więc mówić to sobie mogą
UndiscloseD pisze:Jak dla mnie powinni coś z tym zrobić, bo po co żyć przeszłością. Może kiedyś zaproponują "starym" abonentom darmową wymianę karty
Zawsze możesz zarysować kartę i zgłosić się na wymianę z powodu uszkodzeń niezależnych od Ciebie. To konkretny sprzedawca ocenia czy wymiana kwalifikuje się do darmowej, więc możesz go przekonać że to nie Twoja wina