• Wszystko, co dotyczy spraw technicznych i działania sieci.
Wszystko, co dotyczy spraw technicznych i działania sieci.
 #344213  autor: piesotrosolo
 02 lip 2009, 10:11
Witam

jak w temacie - wie ktoś może, jaki jest poprawny kod, który trzeba wklepać na telefonie, żeby poczta nie włączała się od razu? telefon w orange abonament dla firm

na necie znalazłem **61*+48XXXXXXXXX*11*30# (pojawia się komunikat "operacja niedozwolona")
w biurze obsługi podali mi **61*+48XXX88XXXXXX*11*30# ("uaktywniono przekazywanie połączeń")
później podali mi **61*+48XXX88XXXXXX*11*45# ("żądanie nie może zostać spełnione")

żaden nie działa, już mi się odechciało do nich dzwonić

z góry dzięki za pomoc
 #344324  autor: darnok
 02 lip 2009, 18:04
piesotrosolo pisze:Witam

jak w temacie - wie ktoś może, jaki jest poprawny kod, który trzeba wklepać na telefonie, żeby poczta nie włączała się od razu? telefon w orange abonament dla firm

na necie znalazłem **61*+48XXXXXXXXX*11*30# (pojawia się komunikat "operacja niedozwolona")
w biurze obsługi podali mi **61*+48XXX88XXXXXX*11*30# ("uaktywniono przekazywanie połączeń")
później podali mi **61*+48XXX88XXXXXX*11*45# ("żądanie nie może zostać spełnione")

żaden nie działa, już mi się odechciało do nich dzwonić

z góry dzięki za pomoc
ztcp to 30 sekund to maks.
Mozesz ten czas tylko skrocic ;-)
Srodkowy zadzialal. Sproboj ustawic 10s i potem znow na 30 sek przestawic.

#360962  autor: DanielR
 21 wrz 2009, 15:43
Podpinam się pod ten temat i zarazem "odświeżam" go.

Czy taka możliwość - czyli regulacja czasu potrzebnego do zgłoszenia się Poczty Głosowej istnieje w sieci Play (konkretnie w taryfie na kartę Fresh)?
Chodzi mi o wydłużenie tego czasu do 30 sekund.
Wiem, że w sieci Era (nawet w ofertach na kartę) istnieje taka możliwość za pomocą kodu (podobnego jak te powyżej). Niestety nie mam w tej chwili dostępu do tego kodu, a na razie nie chce mi się pisać (po raz kolejny w tej sprawie) maila do BOU Ery.

Od razu zaznaczam, że po wklepaniu powyższych kodów pojawia się komunikat: "Blad polecenia".

Proszę o pomoc. :D

Pomoc już nie jest potrzebna. Ustawiłem sobie wszystko tak jak chciałem.