• Wszystko, co dotyczy spraw technicznych i działania sieci.
Wszystko, co dotyczy spraw technicznych i działania sieci.
 #347222  autor: maniek
 18 lip 2009, 15:29
Witam. Czy nie macie dzis problemow z logowaniem do sieci era w Warszawie. Od mniej wiecej godziny telefon szuka zasiegu. Raz lapie zasieg z Józefowa Falenicy a obecnie przebywam na Ursynowie wiec cos jest nie tak :shock: Sprawdzalem na innych aparatach i to samo sie dzieje. Orange i play dzialaja ok. W erze nawet smsa nie idzie wyslac. Czasami zasieg mam full ale to tylko na moment.

#347257  autor: vinc
 18 lip 2009, 18:47
maniek ja dziś nie zauważyłem problemów z Erą w Warszawie, ale nie zawitałem na Ursynów ;)

Obrazek

#347259  autor: maniek
 18 lip 2009, 19:01
Juz jest ok. Dzwonilem do ery. Konsultant mowil ze od godz 13 robili cos na nadajnikach w mojej okolicy, jakies konserwacje i do wieczora powinno byc ok. Teraz juz smiga :wink:

#347272  autor: darnok
 18 lip 2009, 20:31
maniek pisze:Juz jest ok. Dzwonilem do ery. Konsultant mowil ze od godz 13 robili cos na nadajnikach w mojej okolicy, jakies konserwacje i do wieczora powinno byc ok. Teraz juz smiga :wink:
Troche ci sciemnil. Awaria byla :-) Wlasnie spora czesc Ursynowa odcielo transmisyjnie.

#347288  autor: maniek
 18 lip 2009, 21:44
E tam nie bede sie mscil. Nawet nie wiem z kim rozmawialem. Nie mam w zwyczaju brac danych osobowych od konsultantow (imie nazwisko)bo sam tego nie lubie :wink: .