Użytkownik
Ranga
Młody wyjadacz
Tak, Wimax nie kompatybilny z niczym....kwistas pisze:Swoją drogą mój kumpel na czas wakacji jest w USA w Nowym Yorku, tam sieć 4G śmiga aż miło na terenie miasta, podobno jest szybka, prosiłem go o podanie jakiś testów sieci, jak będzie miał czas to zrobi, to wrzucę foty.
Podobno w HTC 4G działa. Nie mogę się skontaktować przez skype, bo bym się dokładniej dowiedział jak to jest z tym 4G w NY.Barciur pisze:Tak, Wimax nie kompatybilny z niczym....kwistas pisze:Swoją drogą mój kumpel na czas wakacji jest w USA w Nowym Yorku, tam sieć 4G śmiga aż miło na terenie miasta, podobno jest szybka, prosiłem go o podanie jakiś testów sieci, jak będzie miał czas to zrobi, to wrzucę foty.
No tak, tyko ze to jest telefon Sprinta i tyle... i bedzie to tak dzialalo jak dotyczczas CDMA w Verizon i Sprint w USA... ze mozesz uzywac tylko ich telefonow brandowanych, okrojonych i zmodyfiikownaych tak bardzo jak oni sobie tego zycza...kwistas pisze:Podobno w HTC 4G działa. Nie mogę się skontaktować przez skype, bo bym się dokładniej dowiedział jak to jest z tym 4G w NY.Barciur pisze:Tak, Wimax nie kompatybilny z niczym....kwistas pisze:Swoją drogą mój kumpel na czas wakacji jest w USA w Nowym Yorku, tam sieć 4G śmiga aż miło na terenie miasta, podobno jest szybka, prosiłem go o podanie jakiś testów sieci, jak będzie miał czas to zrobi, to wrzucę foty.