• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #106281  autor: Dociekliwy
 18 wrz 2006, 10:59
Mam takie pytanie, czy nie odnosicie wrażenia, że ERA jakoś przestała bombardować nas reklamami "Okazja Dziesięciolecia"?!?

Pytam, bo jak oglądam telewizję, to mocno wybrane kanały i szczerze powiedziawszy nie widziałem żadnej reklamy ERY od kilku dni. Bilboardy są, kilka widziałem, ale odnoszę wrażenie, że jakoś wystopowali z marketingiem... ale to moje odczucie, dlatego proszę nie komentujcie, że jestem ślepy, albo co :mrgreen:

Po prostu podzielcie się odczuciami :P

#106310  autor: Rokko
 18 wrz 2006, 14:16
Wydaje mi sie ze masz racje, w zeszlym roku reklam bylo duzo wiecej.Ogolnie zawsze Era byla nachalna z reklamami.Odnosze wrazenie, ze Oranzada tez spasowala. Ere moze tlumaczy wejsci T i zwiazana z tym kampania reklamowa, dlatego na razie ucichli?

#106315  autor: Dociekliwy
 18 wrz 2006, 14:41
No właśnie o tym myślę i zastanawiam się, czy może słusznie :P

A tak w ogóle, to promocja jest taka, że i reklamować jej zbytnio nie należy. Została wyśmiana chyba nawet na łamach PB ;-) onet też trochę z niej szydził :-D

#106318  autor: hettman
 18 wrz 2006, 15:04
no ale to moze "cisza przed burza"... byle nie bylo tak ze "z duzej chmury maly deszcz"... :mrgreen:

#106322  autor: przemek910
 18 wrz 2006, 15:19
Również załuważyłem że Era co raz mniej się reklamuje :?

#106324  autor: Dociekliwy
 18 wrz 2006, 15:23
Zobaczymy co to będzie - myślę, że mogą się przygotowywać do rebrandingu, albo do wprowadzenia jakiejś nowej oferty taryfowej. Promocji raczej nie zmienią zbyt szybko - tak mi się wydaje.

Jak nie zrobią czegoś przed Świętami to znaczy, że nic na lepsze się nie zmieni. To najlepszy okres do takich zmian... zresztą teraz przy 2 czasowstrzymywaczach czas na ERĘ. Miejmy nadzieję, że nie będzie 3 :P

Może zamiast tego wprowadzą plany kwotowe czy coś innego sensownego?!?

Tak to sobie obmyśliłem :mrgreen:

#106551  autor: Rokko
 19 wrz 2006, 06:46
W sprawie sprzedazy akcji w grupie Polkomtela maly artykulik dzisiaj z onetu:
http://gielda.onet.pl/0,1404965,wiadomosci.html
po lekturze wydaje mi sie ze raczej nie mamy co liczyc na wejscie voda, jezeli KGHM chce wywalic taka kase na akcje.

#106552  autor: rafcyk
 19 wrz 2006, 07:10
Rzadko oglądam TV, więc nie wiem jak to jest z tymi reklamami Ery. Jak dla mnie te kase mogą przeznaczyć na lepsze promocje, a info o nowych promocjach można czerpać z TELEPOLIS.PL :D

#106559  autor: Tomek_19
 19 wrz 2006, 07:42
Mam trochę inne odczucia. Co włączę telewizor, to ciągle ta durna reklama Ery o niepowtarzalnej okazji, nawet na Discovery są. Nie mogę za to utrafić na Plusa z wewnętrznym fuj :o

#106567  autor: Dociekliwy
 19 wrz 2006, 08:17
Tomek_19 pisze:Mam trochę inne odczucia. Co włączę telewizor, to ciągle ta durna reklama Ery o niepowtarzalnej okazji, nawet na Discovery są. Nie mogę za to utrafić na Plusa z wewnętrznym fuj :o
Ooo - dziś włącze TV ;-)

A co do reklam Plusa, to "kopytko" i spółka są nie do przebicia. Były takie spontaniczne... a te są już na siłę robione. Co któraś wjdzie, ale to już nie to samo.

#106573  autor: balrog
 19 wrz 2006, 08:29
Faktycznie, też mi się wydaje, że ERA przystopowała z kampanią reklamową. Dziwi mnie brak reklam TakTaka. Wprowadzili, nową, świetną promocję a w TV panuje cisza :?: Coś nie tak.

#106576  autor: Tomek_19
 19 wrz 2006, 08:43
Co do reklam TT to faktycznie zupełnie zniknęły z telewizji.

#106603  autor: Dociekliwy
 19 wrz 2006, 10:28
Reklam ERA Fun, też nie widać ostatnio...

A generalnie to ciekaw jestem czy era "odgryzie" się unikalnym czasowstrzymywaczem 3-90 minuta gratis ;-)

Tak by wynikało z linii trendu zaprezentowanej przez orangutana :P

A oni powinni zrobić na złość i wprowadzić tanie pakiety kwotowe wykorzystywane na wszystkie usługi sieciowe, dostęp do internetu w sensownej cenie itd.
Wtedy by pokazali kto jest numerem jeden...

#106715  autor: przemek910
 19 wrz 2006, 17:59
Dziś dostałem ulotkę Tak Tak'a informującą o Pakiecie SMS :-D

Zdjęcia ulotki ;-)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek