Witam
Mam problem z przeniesieniem drugiego numeru do Orange'a na abonament. Otóż chciałem przenieść drugi numer z Virgin Mobile do Orange'a na abonament. Wziąłem z okazji promocji Szalone Dni smartfonów LG G5 za 250zł, abonament 89,99zł, pół roku za free z racji przenoszenia numeru, i 10zł zniżki z racji Orange Open. Paczka przyszła, ale kurier nie mógł mi dać tej paczki z tego względu, że konsultant sieci Orange przekręcił moje nazwisko na umowie. Gdyby ją odebrał, to kurier by się naraził na karę za złe zweryfikowanie danych. No niestety nie mogę drugi raz wziąśc telefonu, bo promocja się skończyła. Przez konsultanta jest chyba możliwość, ze nie będe miał telefonu z szalonych dni i wkońcu braku możliwości przeniesienia do Orange'a. 2 tygodnie czasu nie doładowywałem konta w obecnej sieci (Virgin Mobile) w celu przeniesienia mojego numeru (w miedzyczasie pożyczyłem od kogoś telefon do kontaktu z ludźmi), a się okazuje, ze będe musiał chyba doładować swój numer, bo byle jaka amatorszczyzna przekrecila moje nazwisko w mojej umowie? Chciałbym mieć telefon na obecnych warunkach, co zamawiałem na stronie internetowej, i rekompensatę za ten błąd. Dałoby radę coś z tym zrobić? Dziękuję za pomoc.