• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #9122  autor: ania
 22 lip 2005, 11:24
Mam do was pytanie odnośnie punktów profit...czy ktoś z was je zbiera, a jak tak to mam pytanie czy dostajecie punkty za wydane pieniadze, bo ja jakoś nie dostaje, dostaje je tylko za staż w sieci(a to powoli idzie...)wiec jak to jest z tymi punktami oszukali mnie czy co ??

#9123  autor: Vinkler
 22 lip 2005, 11:39
Ja dostaje :D Za wydane pieniadze naliczaja mi poprawnie, za polecenie zaplaty+100 pkt/m-c no i stazowe. Choc jak pamietam na samym poczatku, czyli jakies 2 lata temu nie naliczyli miza 2 m-ce, zadzwonilem do Programu profit, teraz numer chyba *300, tam od reki sie poprawili i przeprosili :D

Nowy Dwór Gdański
blog

#9155  autor: flus
 22 lip 2005, 16:50
Wlasciwie to pkt. sa doliczane 15-ego dnia kazdego miesiaca za doladowanie konta dowolnym sposobem (procz punktami profit).

#9177  autor: Irek
 22 lip 2005, 22:36
Za staż w sieci dostejesz chyba punty co pół roku. Jest ich 300. Do tego dochodzą punkty za doładowania lub opłacone faktury. Z autopsji wiej, że jak doładowuję konto z telefonu stacjonarnego(każde z doładowań po 10 pln), to dopiero jak mam już wykorzystane 30 złotch konto profit zostaje doładowane 30ma punktami!

:/

#9183  autor: ania
 22 lip 2005, 23:19
no qrcze ja już chwile zbieram te punkty... i mam ich 700 za staż w sieci i na powitanie coś dostałam...
doładowywałam w tym czasie minimum dwa razy po 50 zł .. i co jak punktów nie mam tak nie mam.. :( i dziwne to jest bo mojej siorze też nie dają punktów za wydane złotówki .. /
wiec co zrobić zadzwonić do niech jak kolega Vinkler który sie wypowiedział wczesniej czy moze samo po jakiś czasie to sie samo ureguluje??

#9185  autor: Vinkler
 22 lip 2005, 23:25
Mozna zrobic tak: poczekac z m-c i zadzwonic jak nic nie nalicza, bo jednak polaczenie z tymi profitowcami kosztuje chyba 1.22. A noz nalicza w tym czasie i ne trzeba bedzie sie upominac :D

Nowy Dwór Gdański
blog
 #9194  autor: Irek
 23 lip 2005, 10:19
ania pisze:no qrcze ja już chwile zbieram te punkty... i mam ich 700 za staż w sieci i na powitanie coś dostałam...
doładowywałam w tym czasie minimum dwa razy po 50 zł .. i co jak punktów nie mam tak nie mam.. :( i dziwne to jest bo mojej siorze też nie dają punktów za wydane złotówki .. /
wiec co zrobić zadzwonić do niech jak kolega Vinkler który sie wypowiedział wczesniej czy moze samo po jakiś czasie to sie samo ureguluje??
Masz założonego mBoxa?

#9261  autor: ania
 24 lip 2005, 21:21
jesito wiem tyle ze mam załozone tam konto i jestem w tym całym programie profit.. ale o mBox'ie nie wiem czyli chyba nie mam założonego ...

#9263  autor: Irek
 24 lip 2005, 22:44
Chodzi mi oto, że z mBoxa można wejśc bezpośrednio do profita. Można sobie dokładnie sprawdzić jakie punkty i kiedy się dostało tz. konkretnie za co!

#9310  autor: koralowiec1
 25 lip 2005, 16:45
Napisz maila do BOK Idei. Na pewno odpowiedzą i sprawdzą co się dzieje z Twoimi punktami. Mi ostatnio coś nagmerali z naliczaniem punktów i też do nich dziś napisałem. Pierwszy raz od 3 czy 4 lat coś im się pomyliło. Widocznie za gorąco komputerom Profit w te lato hehe...

#9315  autor: Irek
 25 lip 2005, 18:32

#9883  autor: radeczko
 01 sie 2005, 13:03
Punkty nie są naliczane jeśli płatność dokonana jest PO TERMINIE ale miałem sytuację że nie naliczyli mi punktów mimo że płatności dokonuję poprzez obciążenie karty kredytowej. Wystarczył jeden telefon pod *500 i za godzinę miałem poprawnie naliczone punkty.

Pozdrawiam Radeczko

#13035  autor: Th0mas
 23 sie 2005, 19:31
Lepiej bezpośrednio pisać do profitu [email protected]

#13184  autor: D@rio
 24 sie 2005, 08:57
A ja wcisne swoje dwa grosze i powiem ze IDEA to najgorsza siec w Polsce ;)...

#13266  autor: sebastr
 24 sie 2005, 11:29
Może i sieć jest najgorsza, ale program lojalnościowy to mają dobry. Przynajmniej o wiele lepszy niż w erze. Nie wiem jak w Plusie, ale Era Premia jest dużo gorsza od Profit Idei

#13268  autor: Przemek
 24 sie 2005, 11:33
D@rio pisze:A ja wcisne swoje dwa grosze i powiem ze IDEA to najgorsza siec w Polsce ;)...
A ja wciscnę swoje i powiem, że ERA to najgorsza sieć w Polsce ;-)

#13269  autor: pumba
 24 sie 2005, 11:34
sebastr pisze:Może i sieć jest najgorsza, ale program lojalnościowy to mają dobry. Przynajmniej o wiele lepszy niż w erze. Nie wiem jak w Plusie, ale Era Premia jest dużo gorsza od Profit Idei
popieram :wink:
przemek pisze:
D@rio pisze:A ja wcisne swoje dwa grosze i powiem ze IDEA to najgorsza siec w Polsce ;)...
A ja wciscnę swoje i powiem, że ERA to najgorsza sieć w Polsce ;-)
a to tymbardziej popieram :-D

#13419  autor: radeczko
 24 sie 2005, 18:38
no faktycznie 2 grosze.

Pozdrawiam Radeczko

#14260  autor: Raven
 27 sie 2005, 19:57
każda sieć ma swoje zalety i wady i cięzko powiedzieć która jest najlepsza

ja sie trzymam idei ponieważ najbardziej ze wszystkich mi przypasowała, a punkty profi naprawde fajna rzecz - nawet do kina ludzi zapraszają

#14884  autor: simon
 31 sie 2005, 08:18
W odpowiedzi na Twoje ptanie zamiast pisać takie głupoty jak "Dario"(niech najpierw trochę poczyta statystyki a dopiero później się ośmiesza), mogę Ci pomóc tyle że punkty PROFIT nie są naliczane jeżeli nie opłacisz w terminie faktury :roll:

Pozdrawiam. :-)

Simon