• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #897512  autor: Shande
 27 lis 2016, 17:34
Witam, chciałbym się zapytać jak najszybciej zrobić cesję numeru na inna osobę?
Proszę doradźcie :)
 #897777  autor: kamil1221
 29 lis 2016, 10:23
Nie ma znaczenia - od jakiegoś czasu w salonach nie dokonuje się cesji (nie one wprowadzają zmianę do systemu). Dokumenty są wysyłane do BOK i tam ktoś wprowadza zmianę.
Musisz się udać do salonu z osobą na którą chcesz scedować umowę. Osoba nie posiadająca usług w Orange powinna również (po za oczywiście dow. oso.) okazać dokumenty potwierdzające płynność finansową (najlepiej spytać jaki dokument będzie potrzebny w salonie).
 #897806  autor: wlkp
 29 lis 2016, 12:32
Dowody osobiste obu stron,w salonie obie strony ,wypełnia się dane na formularzu potem wysyłają do BOK i tyle .Koszt 20 zł -numer tel.prywatny .Trwa max.do tygodnia,teoretycznie nawet jeden dzień .
 #897902  autor: Shande
 29 lis 2016, 20:27
Byłem dzisiaj w salonie i poprosiłem o sam wniosek, wypełnię, dam do podpisania i wyślę pocztą jutro:) Na stronie nie ma nic napisane, żebym wysyłał coś więcej niż sam wniosek (obie osoby sa w orange).
 #899287  autor: Jarowo
 09 gru 2016, 11:10
Jak jest z promocjami podczas cesji? Przechodzą na nowego właściciela czy przepadają?
 #899898  autor: Yanix
 13 gru 2016, 16:49
Jarowo pisze:Jak jest z promocjami podczas cesji? Przechodzą na nowego właściciela czy przepadają?
Przechodzą, właśnie jestem po. Dwa abo Smart Plan LTE z kodami 40% i 20% - oba rabaty, oraz inne promocje, przeniesiono na nowego właściciela.