• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #755860  autor: cywil
 14 paź 2014, 09:49
Witam!

Mógłby ktoś przybliżyć jak wygląda oferta dla przejścia z karty do abonamentu. Na stronie TM nie wiadomo na co patrzeć, bo nie ma takiej opcji (nie wiem czy oferta dla przenoszących to jest to, bo zazwyczaj się to ma dla przenoszących z innej sieci, a numer nie będzie nowy) żeby podglądnąć ofertę. Chyba, że obowiązuje jak dla nowego numeru.
Interesuje mnie oferta z telefonem, no-limit rozmowy i sms, do max 55zł.
Dziwne jest to, że w salonie proponowali Nokie Lumie 520 za ponad 200zł, trochę drogo.

#755870  autor: Horacy
 14 paź 2014, 11:00
W salonie na pewno będzie drożej, a z tego co mi się wydaje, będziesz traktowany jako nowa aktywacja. W sensie, że na takich warunkach, bo przecież przenoszącym nie jesteś.
 #755889  autor: mariananna
 14 paź 2014, 12:40
cywil pisze:Witam!

Mógłby ktoś przybliżyć jak wygląda oferta dla przejścia z karty do abonamentu. Na stronie TM nie wiadomo na co patrzeć, bo nie ma takiej opcji (nie wiem czy oferta dla przenoszących to jest to, bo zazwyczaj się to ma dla przenoszących z innej sieci, a numer nie będzie nowy) żeby podglądnąć ofertę. Chyba, że obowiązuje jak dla nowego numeru.
Interesuje mnie oferta z telefonem, no-limit rozmowy i sms, do max 55zł.
Dziwne jest to, że w salonie proponowali Nokie Lumie 520 za ponad 200zł, trochę drogo.
Wygląda tak jak w salonie/boa, czyli kiepsko. Przez stronę nie zmienisz taryfy z karty na abonament - ich system zamówień internetowych nie jest w stanie tego obsłuzyć.
Ale jeśli masz zarejestrowaną karte w T-M, to przenieś ją na jeden dzień ( Play nie pobiera żadnych opłat) do konkurencji na kartę, a potem wypełnij zamówienie na stronie T-Mobile jako przenoszący numer.

#756187  autor: KiKiEngine
 15 paź 2014, 20:28
Witaj. Pracuję jako specjalista ds. sprzedaży w T-Mobile. Mógłbym do Ciebie zadzwonić oferując abonament (z fakturą elektroniczną) w kwocie stałej i niezmiennej 39.99 brutto. Otrzymasz nielimitowane rozmowy do wszystkich sieci komórkowych w Polsce, również na telefony stacjonarne. Nielimitowane smsy i mmsy a także 250MB internetu w technologii LTE (nie tylko w tej technologii ten internet jest dostępny). Umowa jest na 24 miesiące. W ramach bonusu otrzymasz 500 zł na DOWOLNY cel. Będzie to wyglądać w ten sposób, że otrzymasz od nas bezpłatne konto osobiste w T-Mobile Bank gdzie będziemy przelewać co miesiąc po 50zł (i tak dziesięć razy oczywiście). Czyli jeżeli wydasz to na spłatę zobowiązania to masz tak na prawdę rok darmowego korzystania z komórki. Poinformuj mnie tutaj lub na PM.

A jeżeli chodzi o ofertę z telefonem to mam do zaproponowania abonament w kwocie 49.99 brutto (najtańsze telefony w kwocie 9 zł) gdzie też masz wszystko bez limitu, do wszystkich sieci. Umowa również na dwa lata. NIE ma żadnych rat za urządzenie.