• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #716662  autor: dwaeuro
 12 maja 2014, 11:49
Nigdzie nie znalazłem na forum, a może Wam się przydać.

Przynajmniej do końca maja w Orange obowiązują dwie ciekawe promocje, łączące się z grouponami, zniżkami i kodami.

1. Dla wszystkich co wzięli ostatnio nowy telefon orange przygotował kupon na 50zł do wykorzystania na akcesoria w ich sklepie.
Aby go dostać należy wejść na stronę poniżej i wpisać numer zamówienia. Kupon ma przyjść do miesiąca czasu.
http://oferty.orange.pl/promocje/odbier ... tosci_50zl

2. Dla klientów mBanku, którzy chcą podpisać nową umowę lub przenieść numer i wcześniej aktywują mOkazję, przeleją 1zł na rachunek w orange mogą zyskać 200 PLN na konto w banku. Wypłacane do 60 dni.

Także za darmo dla wybranych nawet 2 i pół stówki ;)

Nowa Huta Wolne Miasto!

#716723  autor: zielony71
 12 maja 2014, 17:35
Zamiast kuponu na akcesoria lepiej jest zamówić kupon do merlin.pl na 200 zł.
Z tym, że przygotujcie się na co najmniej 3 reklamacje;-)
Link do formularza zamówienia bonu do merlin jest w temacie o promocjach groupon.

#716767  autor: dwaeuro
 12 maja 2014, 19:45
Promocja o której powiedział zielony71

http://oferty.orange.pl/promocje/orange ... 06b20adc1a

Nowa Huta Wolne Miasto!

#716777  autor: DD7
 12 maja 2014, 20:17
zielony71 pisze:Zamiast kuponu na akcesoria lepiej jest zamówić kupon do merlin.pl na 200 zł.
Z tym, że przygotujcie się na co najmniej 3 reklamacje;-)
Link do formularza zamówienia bonu do merlin jest w temacie o promocjach groupon.
O co chodzi z tymi reklamacjami? Złożyłem zamówienie na przeniesienie numeru przez orange.pl i wpisałem kod zamówienia na stronie z tą promocja merlin jeszcze pod koniec kwietnia, ale do tej pory nic nie dostałem. W regulaminie pisali, że prześlą rabat w ciągu 30 dni od daty złożenia zamówienia - czekać czy kontaktować się z BOK Orange/Merlin?

#716783  autor: dwaeuro
 12 maja 2014, 20:23
Na razie czekaj. Minie 30 dni i będzie można reklamować :wink:

Nowa Huta Wolne Miasto!