• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #700426  autor: medyk81
 22 lut 2014, 21:31
Witam

Czy którykolwiek z operatorów ma darmowe minuty wymienialne na stacjonarne do Unii Europejskiej tak jak do niedawna było w TM? Za pół roku kończy mi się umowa w TM i to było jedynym co mnie u nich trzymało.

Pozdrawiam

#700685  autor: thonka
 23 lut 2014, 22:56
Obecnie w ofertach prywatnych nie ma takiej opcji.

W firmowych jest w Orange, ale przy dość wysokiej cenie - 90zł netto, przy przeniesieniu średnio wychodzi 78zł netto
Jest także wliczone 100 minut do UE w Play ale również w ofercie firmowej za 55zł bez telefonu.

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości - Terry Pratchet
 #701092  autor: SACZI
 25 lut 2014, 17:40
medyk81 pisze:Witam

Czy którykolwiek z operatorów ma darmowe minuty wymienialne na stacjonarne do Unii Europejskiej tak jak do niedawna było w TM? Za pół roku kończy mi się umowa w TM i to było jedynym co mnie u nich trzymało.

Pozdrawiam
Dokładnie o to samo pytałem w wątku dotyczącego przedłużeń umów w TM.
Ja mam jeszcze 1,5 roku umowy i 750 minut w abonamencie. Nie prędko podpiszę następny aneks.

#701196  autor: usiu128
 25 lut 2014, 22:38
medyk81,
możesz zostać przy swojej umowie na czas nieokreślony i dalej korzystać z rozmów na stacjonarne do UE w ramach swojego abonamentu.

#714583  autor: superfly86
 01 maja 2014, 23:46
W telefonach komorkowych mozna korzystac jedynie z pakietow na rozmowy do UE np. w T-M jest usługa Wszedzie Rozmawiaj.
Ale mozesz tez skorzystac z abonamentu swobodnego na stacjonarny telefon - wszystko bez limitu (stacjonarne, T-Mobile, stacjonarne UE i s tacjonarne Kanada i USA) za 39zł dla klientow.
Pozdrawiam