• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #676120  autor: opop36
 20 lis 2013, 00:49
Witam,
Jestem zainteresowany nowa oferta Play F4.0 z S3.
Obecnie korzystam z Play fresh, dlatego przy zachowaniu obecnego numeru za abonament placilbym 81zl. Dla osob przenoszacych nr jest to 69,99zl co jest duzo bardziej korzystne.
Postanowilem wiec przeniesc sie do Orange na karte na dzien/dwa, a nastepnie wrocic do Play jako uzytkownik Orange (tak by dostac abo za 69). I tutaj pojawia sie moje pytanie:

Czy bede mial jakis problem z przenoszeniem nr pod 2-3 dniach? I czy zostane normalnie odebrany w play jako uzytkownik orange, czy stwierdza ze mam za krotki staz w innej sieci?

I drugie pytanie, czy s3 lte rozni sie od zwyklego s3?

Dziekuje za odp, pozdrawiam

#676124  autor: ciekawy
 20 lis 2013, 01:06
nie,staż w innej sieci to nie powinien być problem,
sprawdź czy w regulaminie nie ma czasem zapisu o tym że numer musi być przeniesiony z abonamentu innej sieci, w innej sieci chyba był zapis że promocja jest dla przenoszących numer z abonamentu innej sieci

#676128  autor: kokos-
 20 lis 2013, 01:35
Główne różnice to w wersji S3 LTE jest 2 GB ramu i brak radia.

#676140  autor: marcin1980
 20 lis 2013, 08:03
S3 LTE to przyszłościowy telefon gdyż juz niedługo będzie LTE dostepne w całym kraju co za tym idzie szybszy internet w telefonie.
kokos- 2GB ramu dla androida to duzy plus gdyż nie powinien ci się zacinać jak w przypadku 1GB ramu tak po prostu android lubi więcej ramu
Teraz kolejna sprawa musisz iść do salonu prange z dokumentem tożsamości i zarejestrować numer inaczej nie przeniesiesz numeru.
Patrzyłem ofertę playa i chyba oferta dla przenoszących jak i dla przedłużających jest taka sama wiec chyba nie było sensu bawić się w przenoszenie numeru

Uśmiechnij się szkoda życia na głupoty