• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #667931  autor: martinsgall
 15 paź 2013, 01:26
Obecnie korzystam z oferty sieci play ( long play), umowa skończyła mi się juz gdzieś 2 lata temu ale przez ten okres oferta spełniała moje oczekiwania wiec nie byłem zainteresowany zmianą aż do teraz.
Obecnie posiadam 45 min do wszystkich sieci + 30 zł wymienne na 161 sms/75 min do wszystkich sieci w cenie 14,5 zl na miesiąc. Ilość min i smsów mi odpowiada jednakże chciałbym dodatkowo pakiet internetowy, 1GB wystarczy ale od przybytku głowa nie boli.
Najchętniej korzystał bym dalej z tego abo + jakis pakiet internetowy 1GB niestety w moim przypadku marne 500MB ( w opcji play online ) kosztuje 15 zł :/.
Od paru lat korzystam z sieci Play i ogólnie rzecz biorąc nie ma co do nich zastrzeżeń, jednakże ich obecne oferty wydaja mi się średnio do mnie dopasowane i drogie.
Jeśli chodzi o telefon to również chciałbym go wymienić i tu rodzi się moje drugie pytanie czy opłaca sie wogóle brać obecnie smartfon na abonament czy lepiej kupic poza?
Jesli chodzi o tel to jestem zainteresowany coś typu htc one s (który jeszcze niedawno był dostępny w ofercie playa)

Podsumowując szukam najtańszej oferty z pakietem internetowym 1-2GB, pakiet 160sms/120 min do wszystkich (przy założeniu ze do play darmowe, ilosc min moze byc mniejsza 80-100 min) w ofercie z tel lub bez.

Będę wdzięczny jeśli ktoś poświeci chwile czasu i coś zaproponuje

#668579  autor: aoti
 17 paź 2013, 18:51
Jest jedna możliwość.. Bo ogólnie weszy oferty Unlimited, ale Ty mało rozmawiasz, więc ta oferta nie jest dopasowana do Ciebie. Zadzwoń na infolinię, to MOŻE otrzymasz jeszcze 1GB internetu/200min do wszystkich sieci ( takze stacjonranych)/ do Play nielimitowane: rozmowy/sms/mms na cały okres trwania umowy. Abo kosztuje 39zł Brutto. Nie bierz telefonu w ofrecie bo nie opłaci Ci sie to.

#668671  autor: marcin1980
 18 paź 2013, 12:19
Zerknij na ofertę RedbullMobile, lub virginmobile w virgin bedac klubowiczem za kazde doładowanie niezależnie od kwoty otrzymujesz 50% extra środków do wykorzystania. Telefon sam rozejrzyj się po rynku co kupić.Jaki telefon wybrać<<< tu zajrzyj jest dużo wątków z telefonami jakbyś miał problem co do wyboru

Uśmiechnij się szkoda życia na głupoty
 #668752  autor: ciekawy
 18 paź 2013, 17:46
martinsgall pisze:Obecnie korzystam z oferty sieci play ( long play), umowa skończyła mi się juz gdzieś 2 lata temu ale przez ten okres oferta spełniała moje oczekiwania wiec nie byłem zainteresowany zmianą aż do teraz.
Obecnie posiadam 45 min do wszystkich sieci + 30 zł wymienne na 161 sms/75 min do wszystkich sieci w cenie 14,5 zl na miesiąc. Ilość min i smsów mi odpowiada jednakże chciałbym dodatkowo pakiet internetowy, 1GB wystarczy ale od przybytku głowa nie boli.
Najchętniej korzystał bym dalej z tego abo + jakis pakiet internetowy 1GB niestety w moim przypadku marne 500MB ( w opcji play online ) kosztuje 15 zł :/.
Od paru lat korzystam z sieci Play i ogólnie rzecz biorąc nie ma co do nich zastrzeżeń, jednakże ich obecne oferty wydaja mi się średnio do mnie dopasowane i drogie.
Jeśli chodzi o telefon to również chciałbym go wymienić i tu rodzi się moje drugie pytanie czy opłaca sie wogóle brać obecnie smartfon na abonament czy lepiej kupic poza?
Jesli chodzi o tel to jestem zainteresowany coś typu htc one s (który jeszcze niedawno był dostępny w ofercie playa)

Podsumowując szukam najtańszej oferty z pakietem internetowym 1-2GB, pakiet 160sms/120 min do wszystkich (przy założeniu ze do play darmowe, ilosc min moze byc mniejsza 80-100 min) w ofercie z tel lub bez.

Będę wdzięczny jeśli ktoś poświeci chwile czasu i coś zaproponuje
albo wybierz abonament za 29 zł no limit do wszystkich sieci i dokup sobie telefon jaki chcesz,

albo weź abonament no limit do wszystkich sieci z telefonem w Play albo RedBullMobile albo Heyah,

dzięki no limit masz spokój z kontrolowaniem kosztów i może np sms byłyby mniej potrzebne,a pakiet netu zawsze jakiś możesz dokupić za 10 zł albo sam sim w ofercie netu mobilnego z większym pakietem albo mniejszy pakiet w ofercie głosowej