del
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez playWBT, łącznie zmieniany 2 razy.
Zapytam z ciekawości, jest w ogóle oferta dla indywidualnych, którą przywołałeś powyżej?playWBT pisze:Nie pasują no to cześć, jak pasują to się od razu decyduj. Bo jak widzę na forum tekst "dostałem ofertę na 12 miesięcy 29.90 wszystko bez limitu łącznie z smsami i mmsami czy coś jeszcze mogę ugrać?" to mam ochotę kolesiem wstrząsnąć i za przeproszeniem wysłać go do przypuszczalnego kraju jego przodków ze stolicą w Tel-Awiwie.
Formuła 4.0, bez telefonu i internetu. Pierwotnie kosztuje 24.99, ale bez smsów. Pakiet smsów to koszt jeszcze 5 zł do tej kwoty, łącznie 29.99.Zapytam z ciekawości, jest w ogóle oferta, którą przywołałeś powyżej?
ale jak dokładniej zdobyć ofertę 20 zł za no limit w Play ?AERO2 USER pisze:Oferta GU za te 34 zł. nie jest najlepsza w stosunku do tego co można uzyskać w Play. Można przenieść się do prepaida Playa i w promocji za 20 zł. można mieć nielimitowane połączenia na komórki i ze stacjonarnymi i SMSy. Sprzedawca w każdej sieci zaproponuje w pierwszej kolejności standardową ofertę a później ewentualnie korzystniejszą ale nigdy nie powie że najtaniej na rynku to można mieć w prepaidzie Playa jak będzie promocja doładowań i lepiej poczekać i załadować na pół roku a z telefonem to Panie w Orange, wyższy abonament, szalone dni i rabat 30% na abonamentTakie rzeczy to na forum
Poza tym kupowanie abonamentu dziecku może być mało opłacalne tak jak telefon za 1 zł. w abonamencie. Atrakcyjne ceny telefonów to są ale w abonamentach za grubo ponad 100 zł. i niekoniecznie w Play.