• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #659329  autor: Koles17
 03 wrz 2013, 16:10
Witam mam pytanie mam smart plan halo i usluge zatrzymaj czas do wszystkich i jest ona wlanczona ale gdy dzwonie do orange np to bierze mi pieniadze z konta a minuty w tej ofercie sa dalej te same

#659352  autor: wooke
 03 wrz 2013, 17:59
"Dzięki usłudze Zatrzymaj Czas do Wszystkich rozmawiając przez pół godziny ze wszystkimi, niezależnie od sieci, zapłacisz jedynie za pierwsze 2 minuty rozmowy. Pozostałe 28 minut rozmowy jest całkowicie za darmo."

Zatrzymaj czas do wszystkich >> Orange.pl

#659820  autor: Orange Ekspert
 05 wrz 2013, 14:11
@ Koles17, promocja Zatrzymaj czas do wszystkich zaczyna działać po wykorzystaniu środków z abonamentu. W ramach usługi uzyskujesz możliwość wykonywania połączeń trwających do 30 minut na numery wszystkich krajowych operatorów komórkowych i sieci stacjonarnych, płacąc jedynie za dwie pierwsze pełne minuty połączenia.

Abyśmy mogli sprawdzić sposób naliczania opłat na Twoim numerze, będziemy potrzebowali większej ilości szczegółów opisanej sytuacji. Napisz do nas, korzystając z formularza Pomoc Orange na Facebook http://www.facebook.com/orangepolska...06395626162243 W treści zgłoszenia prośba o podanie numeru telefonu, danych abonenta, kodu abonenckiego oraz kilku przykładów połączeń, podczas których promocja nie zadziałała. Na tej podstawie będziemy mogli zweryfikować sytuację na Twoim numerze.