• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #649772  autor: SomalijskiWluczega
 24 lip 2013, 21:28
nie wiem czy telepolis.pl o tym pisał (chyba nie - a jeśli tak to wyprowadźcie mnie z tego błędu).
Nie wiem czy ktoś na forum telepolis o tym pisał czy też nie.
Ale jest taka oto informacja:
"W Unii Europejskiej jak w domu – 29 groszy w roamingu FM GROUP Mobile!

15 lipca 2013 wystartowała nowa promocja FM GROUP Mobile, dzięki której, nawet będąc w podróży, dzwonisz jakbyś nie ruszał się z domu. Tylko 29 groszy za minutę rozmowy w roamingu! Promocja obejmuje wszystkie rozmowy wychodzące i przychodzące wykonane z krajów Unii Europejskiej, Norwegii, Islandii i Liechtensteinu.
Dla kogo?
Promocja dedykowana jest wszystkim abonentom FM GROUP Mobile, którzy podpiszą umowę do 30 września 2013 roku włącznie. Dotyczy również abonentów, którzy mają już podpisaną umowę z FM GROUP Mobile.
Jak działa?
Jeśli jesteś abonentem FM GROUP Mobile – włącz roaming i płać mniej! Jeśli jesteś abonentem FM GROUP Mobile i masz włączony roaming – już płacisz mniej! Jeśli nie podpisałeś jeszcze umowy abonamentowej z FM GROUP Mobile – zrób to do 30 września, włącz roaming i płać mniej!
Do kiedy?
Już do końca trwania Twojej umowy rozmowy w roamingu w krajach UE, Norwegii, Islandii i Liechtensteinu, będziesz prowadził rozmowy za 29 groszy za minutę połączenia! Odpowiedź jest jedna – jeśli roaming to tylko w FM GROUP Mobile! O szczegółach promocji przeczytaj w regulaminie.
Aktualności
W Unii Europejskiej jak w domu – 29 groszy w roamingu FM GROUP Mobile!
15 lipca 2013 wystartowała nowa promocja FM GROUP… więcej
Akademia Sprzedaży FM GROUP Mobile – 19.07.2013"

Jeśli ktoś się tym zajmował to mam jedno pytanie czy te minuty z UE schodzą w ramach abonamentu (to była by niezła oferta) czy też minuty do UE w ramach roamingu schodzą poza abonamentem - a więc są dodatkowo płatne (to byłaby już gorsza oferta)? wie ktoś??
Bo nigdzie nie mogę tego znaleść..
Ostatnio zmieniony 27 lip 2013, 16:39 przez SomalijskiWluczega, łącznie zmieniany 1 raz.

#649828  autor: manyaky
 25 lip 2013, 02:29
Siedzą na Plusie, ale w zasadzie gdziekolwiek by nie byli, to na 90% spoza pakietu.

Zejście minut z abo jest tylko w dedykowanych ofertach dla roamingu/biznesowych.

Co nie zmienia faktu, że oferta ciekawa.