Witam,
Tak jak w opisie, szukam najlepszej oferty. Obecnie mam abonament w T-Mobile, ale jest on wysoki bo brałem wtedy telefon (niepotrzebnie). Mój przypadek jest następujący:
Mam już telefon, nie chcę żadnych prezentów, tabletów, routerów itp..
1. Chcę co najmniej 100min rozmów (nie licząc smsów)
2. Miesięcznie wyślę MAX 50 smsów
3. Internet - co najmniej 250MB ale im więcej tym lepiej.
Poprawcie mnie jak coś źle zrozumiałem:
Plusie miałbym:
abonament za 20zł (120min) tutaj
internet 500MB za 15zł - tu
i mogę dokupić za 5zł 300 smsów tu
Teraz T-Mobile
Ma bodajże 30zł najmniejszy abo (ale 300min, więc nie musiałbym dokupować smsów). No i kompletnie nie wiem jak tam patrzeć na internet.
Internet - tutaj - oznacza że w telefonie miałbym 2GB internetu za 20zł? Chcę mieć internet tylko w telefonie, nie chce żadnych modemów, routerów i innych tabletów. Dobrze patrzę?
W Plusie wyjdzie 40zł za taką paczkę 120min, 300smsów, 500MB.
W T-Mobile za 50zł mam 300min, 2GB.
Czy są to dobre oferty czy ktoś je przebija ?
Z góry dzięki za pomoc i rady. PS. Tak, wszystkie ceny 19, 19.90, 19,99 zaokrąglałem w górę..
Pozdrawiam, Mariusz
Tak jak w opisie, szukam najlepszej oferty. Obecnie mam abonament w T-Mobile, ale jest on wysoki bo brałem wtedy telefon (niepotrzebnie). Mój przypadek jest następujący:
Mam już telefon, nie chcę żadnych prezentów, tabletów, routerów itp..
1. Chcę co najmniej 100min rozmów (nie licząc smsów)
2. Miesięcznie wyślę MAX 50 smsów
3. Internet - co najmniej 250MB ale im więcej tym lepiej.
Poprawcie mnie jak coś źle zrozumiałem:
Plusie miałbym:
abonament za 20zł (120min) tutaj
internet 500MB za 15zł - tu
i mogę dokupić za 5zł 300 smsów tu
Teraz T-Mobile
Ma bodajże 30zł najmniejszy abo (ale 300min, więc nie musiałbym dokupować smsów). No i kompletnie nie wiem jak tam patrzeć na internet.
Internet - tutaj - oznacza że w telefonie miałbym 2GB internetu za 20zł? Chcę mieć internet tylko w telefonie, nie chce żadnych modemów, routerów i innych tabletów. Dobrze patrzę?
W Plusie wyjdzie 40zł za taką paczkę 120min, 300smsów, 500MB.
W T-Mobile za 50zł mam 300min, 2GB.
Czy są to dobre oferty czy ktoś je przebija ?
Z góry dzięki za pomoc i rady. PS. Tak, wszystkie ceny 19, 19.90, 19,99 zaokrąglałem w górę..
Pozdrawiam, Mariusz