• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #627147  autor: teleman29
 15 kwie 2013, 13:49
Pisze juz na tym forum bo jestem bezsilny, od kilku dni mam nowy numer na firme w Plus gsm, oferta biznes, dodam ze jest to "zloty" numer (bo niestety jak na razie ze zlotem na niewiele wspolego)

Od samego poczatku (sprawdzone na roznych numerach i telefonach) NIKT, ale absolutnie NIKT z scieci Play nie moze sie ze mna polaczyc ani wyslac smsa. Ja z Plusa bez problemu lacze sie z Play, jednak dla ludzi w Play (cala siec) moj numer nie istnieje, tak jakby go nie bylo.

Dla mnie to duzy problem bo firma startuje, zloty numer kupiony a tu nie mozna robic reklamowekj i startowac ze strona bo nie wiadomo co bedzie z tym numerem.

Wiem ze numer w przeszlosci byl wielokrotnie przenoszony miedzy sieciami, i prawdopodopodobnie z tego powodu siec Play ma wadliwe wpisy w systemie (bo z orange i PTC dziala bez problemu)

Moze ktos jakos moze pomoc???? Wyslalem juz klika zgloszen, reklamacje, przeprowadzilem jakies rozmowy- ale wciaz nie dziala. Nie ma mozliwosci kontaktu z dzialem technicznym, nie wiem kto zajmuje sie ssprawa, jakie sa widoki na rozwiazanie. Jestem zalamany. Wszystko zgloszone od piatku, do tej pory nic sie nie zmienilo.

Pomozcie

[ Dodano: 2013-04-15, 14:33 ]
AKTUALIZACJA

Udalo im sie naprawic rozmowy. SMS dalej nie dzialaja. Masakra

[ Dodano: 2013-04-16, 12:10 ]
aktualizacja"

dziala. to Play ma balagan w swoich rejestrach. musieli recznie ustawiac

dziwne ze jakos w erze i orange moglo dzialac od razu.

do zamkniecia