Witam!
Mam dosc nietypowa sytaucje, poniewaz przedluzylem telefonicznie umowę z Play na warunkach Formula L 79zl - 5zl wynegocjonwane, do tego extra pakiet sms za free na cały okres trwania Umowy + kamerka GoPro Hero 3 White za 1zl. Dzisiejszego dnia przyjechał kurier i jakie było moje zdziwienie gdy się okazało, że adres zameldowania na Umowie widnieje inny niż naprawdę. Oczywiście kurier nie wydał paczki, a ta zostanie odesłana od razu do Play. Mimo prób wyprostowania sytuacji trzeba składać nowe zamówienie i tutaj niestety bolączka bo kamerki GoPro już są niedostępne, a nie ukrywam, że przedłużyłem ofertę z Play tylko ze względu na GoPro.
W związku z powyższym, czy jest w stanie ktokolwiek mi odpowiedzieć, czy Play uzupełnia magazyny o telefony/urzadzenia które skończyły się na magazynach, czy raczej jest to kwestia wątpliwa i już raczej nie ma co się łudzić, że któraś z nich będzie ponownie w ofercie... Zważając na fakt, iż mam 3 miesiące jeszcze zanim minie mi termin bieżącej umowy, mógłbym poczekać jeśli wiedziałbym że GoPro ponownie będzie dostępne ...
z góry dzięki za info i odp koledzy
Ostatnio zmieniony 03 mar 2013, 15:18 przez geffer, łącznie zmieniany 1 raz.