• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #590647  autor: horas
 24 paź 2012, 11:39
witam wszystkich:)

w T-M jestem od 2 miesięcy, chciałbym teraz przenieść kolejny nr od innego opa i skorzystać z promocji dla abonentów T-M. Interesuje mnie R20 bez telefonu na 15 miesięcy (taka oferta jest na oficjalnej www).
Moje pytanie brzmi - czy mogę skorzystać z tej promocji w salonie T-M czy tylko on-line (zależy mi na 15 miesięcznej umowie).
Rozumiem, że będzie można spiąć dwa numery pod jedno konto abonenckie ?? Chcę otrzymywać jedną e-fakturę na dwa numery.

pozdrawiam,

horas
 #590791  autor: banderas
 24 paź 2012, 21:59
z tego co orientuje jest to wersja tylko przez online powinien być na podstronie w iboa regulamin,
jeśli nie masz mozliwości przeniesienie przez www, możesz przenieść przez BOK
jak już wszystko sie przeniesie, wtedy można podpiąc nowy numer pod aktualny posiadany
Ostatnio zmieniony 25 paź 2012, 15:18 przez banderas, łącznie zmieniany 1 raz.

banderassso
 #590824  autor: horas
 25 paź 2012, 07:38
banderas pisze:z tego co orientuje jest to wersja tylko przez online powinien być na podstronie w iboa regulamin,
jeśli nie masz mozliwości przeniesienie przez www, możesz przenieść przez BOK
jak już wszystko sie przeniesie, wtedy można podpiąc nowy numer pod aktualny posiadany
witam ponownie,
no właśnie próbowałem zrobić to przez iboa ale mam komunikat "Nie możemy zrealizować zakupów przez sklep internetowy .... zapraszamy na zakupy w dowolnym sklepie/salonie T-Mobile"
rozumiem, że idąc do salonu T-M będę mógł na tych samych warunkach co on-line przenieść kolejny nr i wziąć R20 z 15 miesięczną umową ?

pozdr.
horas

#590844  autor: Horacy
 25 paź 2012, 09:52
Zrób zdjęcie błędu, wydrukuj i idź do salonu mówiąc co chcesz, powinni dać.

#590846  autor: Kryniczanin
 25 paź 2012, 09:55
horas pisze:w T-M jestem od 2 miesięcy, chciałbym teraz przenieść kolejny nr od innego opa i skorzystać z promocji dla abonentów T-M. Interesuje mnie R20 bez telefonu na 15 miesięcy (taka oferta jest na oficjalnej www).
A nie chodzi czasem o krótki staż w sieci że nie chce puścić?

#590852  autor: horas
 25 paź 2012, 10:12
Kryniczanin pisze:A nie chodzi czasem o krótki staż w sieci że nie chce puścić?
myślisz że to może być powód ??

zobaczymy, zamówiłem rozmowę z BOA ...

#590931  autor: Kryniczanin
 25 paź 2012, 15:38
horas, Mi brakowało 5 dni do pół roku stażu i musiała być zgoda z jakiegoś działu wysłana do salonu. Była bez problemu, ale system nie puścił bez zgody 2 numeru.

Tyle że to było 3 lata temu.