• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #587772  autor: toomi
 11 paź 2012, 13:33
Zastanawiam się czy inna sieć oferuje coś lepszego niż Play z All Inclusive MAX dla Firm Tylko SIM?
Umowa na 12msc
42,44 brutto/msc
darmowe Play i stacjonarne
650min do wszystkich sieci
1GB transfer danych
7zł brutto za nielimitowane smsy do wszystkich sieci (0zł za pierwsze trzy miesiące)

[ Dodano: 2012-10-12, 09:47 ]
Dziękuję za wszystkie wypowiedzi. Rozumiem, że nie ma lepszej oferty :-)

[ Dodano: 2012-10-13, 18:41 ]
To samo pytanie zadałem konsultantce Plusa, która dziś chciała mi wcisnąć przedłużenie umowy. "Hmm, ja mogę panu zaproponować nielimitowane rozmowy, smsy i mmsy za 79złotych" Potem już niecierpliwie czekała końca rozmowy.

#589287  autor: arayas
 18 paź 2012, 17:06
Rzeczywiście, chyba żadna sieć nie ma szans pobić tej oferty...

Sam poważnie się zastanawiam nad przeniesieniem firmowego abo. z T do Playa - właśnie na AIM dla firm tylko sim.

Jeśli nie zależy Ci na internecie, to spróbuj jeszcze z Plusem. Oferta na same rozmowy jest całkiem ok, a jako klient Plusa możesz wynegocjować dodatkowe bonusy.

A swoją drogą to ciekawe, że nikt się nie wypowiedział... Aż tak ta oferta Playa miażdży??

#590579  autor: nowy57
 23 paź 2012, 23:42
sam korzystam z tej oferty i namawiam moich znajomych na korzystanie z niej !
czysto bez kruczkow , wszystko dziala bez zarzutów , jakosc play na najwyszym poziomie ! niebawme powinnismy sie doczekac wejscia zasiegu t-mobile ! jak dla mnie nie ma lepszej oferty na rynku za 40zl brutto !