• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #581584  autor: lukx
 12 wrz 2012, 08:54
Aktualnie jestem w Orange na karte i szukam oferty abonamentowej (moze byc tez na firme)
Nie prowadze specjalnei duzo wrozmow i najbardziej zalezy mi na internecie i smsach. Juz sie gubie w tych wszystkich ofertach. Myslalem zeby przejsc do Play ale wiekszosc moich znajomych ma orange wiec chyab kozystniej byloby zostac w orange. Tylko jaki abonament wziasc? Cos na firme czy np pantere. Z tymi firmowymi to juz totalne misz masz jest.

#581597  autor: Horacy
 12 wrz 2012, 10:30
W T-Mobile możesz dokupić 1000 SMS za 5 zł, a pakiet 1 gb za 10 zł, przynajmniej tak było wcześniej, teraz nie wiem dokładnie... przejdź się do salonu T-Mobile, powiedz o przeniesieniu, i o tym co cię interesuje może coś da się ugadać.

#581695  autor: Enc0re
 12 wrz 2012, 15:37
lukx, dobrze byłoby gdybyś podał przedział kwoty abonamentu do której chciałbyś zakupić nową ofertę. Względem tego co podałeś godne zainteresowania są plany Pantera II 49,90 zł, 69,90 zł, 89,90 zł lub Pelikan II z niższą kwotą zobowiązania + do tego dodatkowy pakiet internetowy. Poza ty dobrze gdybyś wspomniał czy oferta ma być wraz z telefonem czy też oparta na samym aneksie (gdzie zawsze dodatkowo dochodzą pewne profity). Jeżeli interesuje cię zakup oferty z telefonem, okres zobowiązania ma wpływ na jego cenę.

#581863  autor: mi80
 13 wrz 2012, 09:51
Ja z kolei potrzebuję dużo netu (około 1 GB), SMS-ów do wszystkich (min. 200) i min. 50 minut do wszystkich. Ofertę Play All Inclusive Max za 29 PLN znam, ciekaw jestem czy coś porównywalnego daje W3?

#581882  autor: pakierhakierxd
 13 wrz 2012, 10:30
Niestety Play ma najlepszą ofertę bez telefonu i u innego operatora takiej nie znajdziesz w niskiej cenie.
Sam mam tą ofertę i jestem zadowolony :)
Za 36zł miesięcznie z umową na rok
150 minut do wszystkich
No limit smsy do wszystkich
1gb danych :D

Patrzyłem ofertę Orange,Plusa,T-Mobile czasem są dłuższe umowy,są mniejsze pakiety danych itp. i cena większa więc bez telefonu tylko Play :]

Pozdrawiam :)