• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #577713  autor: Vieslav
 26 sie 2012, 12:19
Zaglądam dzisiaj na swoje konto w Orange Online i widzę pakiet data 2048MB ważny 30 dni :shock: . Nic takiego nie zamawiałem. Włączałem kiedyś jakiś pakiet w ramach weekendów z Orange, przejrzałem regulamin i nigdzie nie było wzmianki o automatycznym przedłużaniu się tego pakietu na kolejny miesiąc. Mogłem to przeoczyć, więc w takim razie ile ten pakiet kosztuje? Nawet nie wiem co to jest i gdzie szukać informacji na ten temat.

#577718  autor: Prezesek
 26 sie 2012, 12:41
Mam to samo. :wink: W lipcu była promocja 2GB w ramach Weekendów, miesiąc ważności pakietu od aktywacji sie jeszcze nie skończył, wiec dostaliśmy ponownie pakiet. Tak ja to przynajmniej rozumiem. Standardowo pakiet 2 GB kosztuje 30 zł. ;-)

#577977  autor: Vieslav
 27 sie 2012, 15:36
On nie był ważny miesiąc tylko do końca okresu rozliczeniowego. Doszło do tego, że wcale nie korzystam z internetu w telefonie. Kto wie co sobie Orange wymyśli, niby dane schodzą z pakietu ale może on zniknąć w każdej chwili, dane będą policzone według standardowego cennika a Orange zasłoni się regulaminem, przecież pakiet powinien się wyłączyć... :evil: