• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #576151  autor: teleman29
 20 sie 2012, 08:56
"brawa" dla plusa za przejrzystosc uslug
mama ma taryfe do uslug 39,90 dla biznesu
probujac wprowadzic bezplatne numery w plus online, zauwazylem ze sa tam..... DWIE IDENTYCZNie nazwane uslugi "Kontakt plus". jedna na max 2 numery za 0,81 miesiecznie, druga na max 5 numerow za 8,13 miesiecznie

obie nazywaja sie tak samo!!!!

znalezc w sieci informacje o cenach w tych uslugach graniczy z cudem. w cenniku dostepnym on- line taryfy "do uslu"g.... nie ma w ogole uslugi kontakt plus, pojawia sie natomiast termin.... swojaki !!!!! gdzie jest max 2 numery, rozumiem ze to ten kontakt plus do max 2 numerow za 0,81 miesiecznie. w cenniku W OGOLE nie ma drugiej uslugi Kontakt plus max 5 numerow za 8,13 miesiecznie, ktora mam dostepna on line!!!!!

ktos pomoze? czy te 5 numerow kontakt plus za 8,13 mies to beda polaczenia bezplatne???

#576501  autor: xtomix
 21 sie 2012, 17:36
z tego co wiem, połączenia są nie limitowane. warunek numery muszą być w plus bądź stacjonarne.

Moge Ci sprzedać internet LTE? :)

#576679  autor: teleman29
 22 sie 2012, 13:06
dzieki, tak, juz wyjasnilem. najsmiejszniejsze jest to ze ta pozycja w cenniku oferty nazywa sie swojaki a nie kontakt plus, minuta kosztuje tam 10 gr a nie zero. mama wziela abonament na firme, ale ma taryfe indywidualna o nazwie satysfakcja monitorowana ktora jednak uprawnia do tego ze te dwa numery sa nielimitowane, mimo ze raz nazywaja sie swojaki raz kontakt plus, razy sa to dwa numery ale w plus on line pod spodem dostepny kontakt plus z 5 numerami

przyznam ze takiego balaganu taryf i uslug nie widzialem nigdzie. konsultant sam potrzebowal sie wylaczyc na 5 minut zeby to wyjasnic.

nie ma jak play. w taryfach dla firm za jedyne 7 zl masz po prostu nielimitowane do play i stac, nic nie musisz wpisywac, aktywowac i innych cudow

porazka jak dla mnie ten plus