• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #575676  autor: Animatter
 17 sie 2012, 23:14
Witam,

Trochę głupio się przyznać ale mam mały problem. Mam przed sobą umowę. Umowa składa się z abonamentu i spłat ratalnych (jak to w T bywa). Na umowie widnieją 2 liczby: ugla - 5050zł i kara umowna - 700zł.

Którą kwotę opłacam gdy zrywam umowę przed czasem? Jestem gdzieś w 1/3 trwania umowy. Dzwoniłem na infolinię i konsultant stwierdził, że 700zł, tyle przyjdzie do zapłaty. Pytam czy obejmuje to także raty a on stwierdził, że tak...Miał rację? Bo wydaje mi się, że operatorowi średnio by się to opłacało...
 #575683  autor: st.konsultant
 17 sie 2012, 23:52
Animatter pisze:Witam,

Trochę głupio się przyznać ale mam mały problem. Mam przed sobą umowę. Umowa składa się z abonamentu i spłat ratalnych (jak to w T bywa). Na umowie widnieją 2 liczby: ugla - 5050zł i kara umowna - 700zł.

Którą kwotę opłacam gdy zrywam umowę przed czasem? Jestem gdzieś w 1/3 trwania umowy. Dzwoniłem na infolinię i konsultant stwierdził, że 700zł, tyle przyjdzie do zapłaty. Pytam czy obejmuje to także raty a on stwierdził, że tak...Miał rację? Bo wydaje mi się, że operatorowi średnio by się to opłacało...

Będziesz musiał spłacić raty + karę umowną.

#575689  autor: Animatter
 18 sie 2012, 00:17
Dzięki za szybką odpowiedź.