• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #572897  autor: myzykysy
 06 sie 2012, 11:26
Witam

Do tej pory korzystałem z doładowań na kartę w Plusie. Najczęściej zamykałem się w kwocie 50 zł/miesiąc. Chciałbym jednak spróbować teraz możliwości abonamentowych i już poza Plusem, myślałem o Play.

Zależy mi przy tym na telefonie jako tanim dodatku do pakietu. Problem jest tylko taki, że kompletnie się na nich nie znam. Przez 10 lat miałem ich 3, a zatrzymałem się na Samsung S5550, który zaczął już dość mocno ograniczać. Chciałbym coś bardziej rozbudowanego, może już nawet niekoniecznie z klawiszami.

Prosiłbym więc o doradzenie jakiegoś pakietu w kwocie do 50, 60 zł z konkretnym modelem telefonu. Z góry dziękuję.

#572937  autor: T-mati1
 06 sie 2012, 13:57
Napisz nam ile jest ci potrzebne minut. Czy więcej dzwonisz czy smsujesz? Potrzebny będzie internet?

THUNDER UP!!!

#572940  autor: myzykysy
 06 sie 2012, 14:05
A więc tak...

Więcej dzwonię. Jak patrzyłem na oferty, to już 150 minut w miesiącu powinno być ok.
Internet by się przydał, choć nie byłby priorytetem. Jeśli chodzi o częstotliwość korzystania w skali od 1 do 5 - w moim przypadku byłoby to 2.

#572997  autor: PalonyLolek
 06 sie 2012, 16:40
Nie napisałeś jaka ilość doładowań by Cię satysfakcjonowała, ale jeśli chodzi o mixa w Play to wyglądałoby to tak:

Łączna wartość miesięcznego doładowania: 54zł - opcja na 30 doładowań.

Otrzymujesz w ramach tego: 250mb bezpiecznego internetu z usługą FreeZone gratis, 12msc stanu darmowego i stawki, które dotyczą Play w opcji prepaid, czyli 29gr za minutę połączenia oraz 9gr sms.

Jeśli chodzi o telefon nie mam pojęcia na jakim by Ci zależało dlatego odsyłam Cię do cennika, który jest na stronie internetowej.

#573037  autor: T-mati1
 06 sie 2012, 18:34
ale kolega chce teraz abonament.
All Inclusive 39
24,50 zł miesięczny abonament przez pierwsze 3 m-ce
39 zł miesięczny abonament po pierwszych 3 m-cach
250 MB pakiet danych
150 minuty do wszystkich sieci LUB
325 SMSy/MMSy do wszystkich sieci

Telefony raczej malo oplaca sie kupowac w tej taryfie. lepiej wziac umowe na 12 miesiecy bez tel za 29zl. tam dodatkowo masz 1gb neta.

All Inclusive 59
34,50 zł miesięczny abonament przez pierwsze 3 m-ce
59 zł miesięczny abonament po pierwszych 3 m-cach
250 MB pakiet danych
300 minuty do wszystkich sieci LUB
483 SMSy/MMSy do wszystkich sieci

Samsung Galaxy Gio za 49zl (fajny telefon dla malo wymagajacych ludzi. Sam go mam)
Huawei Ascend G300 139zl (dobry na papierku a nie wiadomo jak sie spisuje w realu:) )

Sony Ericsson Xperia mini pro 149zl
LG Swift L5 179zl
to chyba tyle z takich telefonow za ktore nie trzeba placic jakos duzo:)

THUNDER UP!!!