Witam serdecznie!
Od dłuższego czasu borykam się z wyborem najlepszej dla siebie sieci, jednakże ciężko mi się zdecydować. Obecnie mam pre-paid plusa, ale 150zł miesięcznie na doładowania to dużo, tym bardziej, że nie korzystam z internetu, a mam zamiar zacząć.
Dużo smsuje, na pewno więcej niż 800 na miesiąc, rozmawiam do 6 godzin miesięcznie, kilka mmsów, za granicę nie dzwonię wcale, nie mam żadnych preferencji, jeśli chodzi o sieć- chcę wybrać relatywnie najlepszą i tanią ofertę. Oferta bez telefonu. W oko wpadł mi T-mobile z tą ofertą
klik jednakże nie wiem jak sprawa wygląda z internetem, natomiast przydało by się, żeby dało się w miarę tanio z niego korzystać. Druga sprawa to jak jest z pakietem sms? Da się go zamówić częściej niż raz na miesiąc? I czy jeśli zamówię pakiet, to będzie mi zjadać minuty na rozmowy po wysłaniu smsa czy pójdą na pierwszy ogień smsy z pakietu? Nie jestem oczywiście zdecydowany na żadną sieć, ale przeglądając oferty orange, plus, play, heyah i tm to ten ostatni operator wypada dla mnie najlepiej.