Sprawa tyczy się tej promocji o której pisałem tu -
http://www.telepolis.pl/forum/viewtopic.php?t=59844
No i wyszło tak że po E-52 nie ma śladu,umowa podpisana 17-06 ,karta aktywowana 20-06 ,i w ciągu DO MAKSYMALNIE 14 DNI telefon miał być u mnie,tak było na stronie w promocji,oraz w rozmowie z 2 różnymi konsultantami ,jak zamawiałem . Po 4 telefonach w zeszłym tygodniu i jednym wczoraj ,nie dowiedziałem się nic ,a telefonu jak nie było tak nie ma .Każdy konsultant mówi co innego,i konkretnie nic nie powiedział,wczoraj byłem przełączany na infolini do 4 różnych osób,każdy mówi co innego,i nic konkretnego .W zeszłym tygodniu,pierwszy mówił że w ciągu 2 dni dostanę,kolejny że do końca zeszłego tygodnia,następnym razem miałem wczoraj dostać,wczoraj jeden coś wspomniał że nie mają na tą chwilę tych telefonów,kolejny że wysyłają od zeszłego tygodnia .Dla mnie to jest skandal i oszustwo .Mało tego w zeszłym tygodniu wysłałem @ do BOK-u ,i przedwczoraj kolejnego ,nie dostałem na żaden odpowiedzi . Czuję się totalnie oszukany ,w ostatnim @ pisałem że mają się ze mną skontaktować i wyjaśnić sprawę,bo tak być nie może,umowa obowiązuje obie strony,gdybym ja nie zapłacił rachunku,by mi wyłączyli z miejsca telefon,a oni mogą wszystko . Myślę nad wysłaniem pisma o natychmiastowym rozwiązaniu umowy- oszukali mnie i nie dotrzymali tego co oferowali w promocji,a druga sprawa ,pismo - telefon UOK .
Co o tym myślicie ?