Użytkownik
Ranga
Nowicjusz
Pisali, że po przekroczeniu pakietu opłata za neta jest zgodna z cennikiem.charmss pisze:Dla mnie jest to jawne oszustwo i wprowadzanie klienta w błąd. Ponieważ okazało się, że do końca okresu rozliczeniowego nie mam pełnego pakietu!!!!!!!!!!!!!!!
Nie skupiasz się na tym co jest zawarte podczas przebiegu aktywacji usługi, a posługujesz się jedynie regulaminem (tak jak Play). W drugiej reklamacji zaznaczyłam, że usługa oferowana na stronie nijak ma się do regulaminu i dlatego została uznana!! Post ten ma na celu ochronę ludzi, którzy nacieli się w ten sam sposób. 'joasia_23' nie pomagasz swoimi postami. Dlatego zakładam, że jesteś z Play.joasia_23 pisze:charmss, nie jestem z Play, jestem po prostu świadomą abonentką Play. Najpierw czytam regulamin a potem kupuję.
W reklamacjach nie przyznają Tobie racji, bo powiedzą, że wszystko jest zgodne z regulaminem i opłaty zostały naliczone prawidłowo.charmss pisze:A moja rada to składanie reklamacji i wskazywanie gdzie klient jest wprowadzany w błąd!
Jak to mnie nie wprowadził w bląd (druga reklamacja została uznana)? A opis usługi (załączam po raz trzeci)? W dalszym ciąg odwracasz kota ogonem.joasia_23 pisze:Oto regulamin, punkt 12 - nikt cię w błąd nie wprowadził
http://www.play.pl/resources/pdf/Regula ... 3-2011.pdf
Już pisałam. Uznali reklamację, ale zaproponowali krakowski targ. Dla zainteresowanych mogę wysłać korespondencję.Karlos20 pisze:W reklamacjach nie przyznają Tobie racji, bo powiedzą, że wszystko jest zgodne z regulaminem i opłaty zostały naliczone prawidłowo.charmss pisze:A moja rada to składanie reklamacji i wskazywanie gdzie klient jest wprowadzany w błąd!
Proponują zmianę oferty na te nowsze, które wyżej wymieniłem. Wtedy kwota reklamowana będzie częściowo umorzona.
Napisz do Play4You ze swoją sytuacją. Powinien znaleźć dla Ciebie dogodne rozwiązanie.
No i właśnie tej informacji brakuje na stronie, że się zgadzam. Niech mi to ktoś pokaże na piśmie! Play nie potrafił, więc był zmuszony uznać reklamację. Ale mnie krakowski targ nie interesuje.Karlos20 pisze:charmss, jeśli aktywujesz pakiet promocyjnych jednostek, zgadzasz się jednocześnie z regulaminem tego pakietu.
Droga koleżanko - jeśli masz jakieś obiekcje, zgłoś to do Play4You, a nie atakujesz w joasia_23 i mnie jadem. Ataki i frustracje wywalaj gdzie indziej, a nie na forum. Ja tylko staram pomóc w tejże sytuacji.
Dla mnie akurat zacytowany fragment jest dość jasny, choć wcale nie twierdzę, że nie można było go odczytać inaczej. Skoro stoi, że otrzymujesz 500mb miesięcznie (miesiąc ma 30 dni) to wg mnie oczywiste jest, że aktywując pakiet przykładowo w połowie miesiąca otrzymasz połowę tego. Dlatego uważam, że jest to kwestia zrozumienia zapisu a nie jak to nazwałaś - "oszustwo".charmss pisze:Otrzymujesz 500 MB na transfer danych za 35 zł (z VAT) miesięcznie.
Pakiet będzie odnawiany z początkiem Okresu Rozliczeniowego. Po wykorzystaniu MB z pakietu, stawka za transfer danych jest zgodna z cennikiem Twojej taryfy...
Na takiej samej zasadzie mogę stwierdzić, że wynajęła Cie konkurencja sieci Play do siania na forum czarnego PRcharmss pisze:jesteście ewidentnie z Play. Komu by się chciało siedzieć o 23 i odpisywaćco 15 sec.