Jeśli chodzi o przedłużenie umowy to w Plusie jest chyba najgorzej mój przykład :
Staż w sieci za 2 miesiące będzie 4 lata, ( prędzej też miałem telefony w plusie ale z przerwą ) 2 numery rachunki na kwotę 90zł miesięcznie brutto za 1 telefon + 3 simplusy, chciałem przedłużyć umowę na te 2 numery i przenieść te 3 simplusy na abonament ale oferta jest tragiczna więc znalazłem konsultanta biznesowego ale on ma mnie w głębokim poważaniu

, ponieważ chcę wziąć tylko 5 aktywacji , może jakbym mu napisał że chcę wziąć 10 lub 20 aktywacji to byłby zainteresowany, teraz T Mobile napisałem do konsultanta biznesowego że chcę wziąć 5 numerów, a on mi wysyła zeskanowaną ofertę która jest w każdym 1 salonie T Mobile i jeszcze się pyta jak oferta, po to piszę przecież do Konsultanta Biznesowego żeby dostać lepszą ofertę niż standardowe w salonach tym bardziej że biorę 5 aktywacji a nie 1 , jak na razie mogę tylko polecić Play Konsultanci Biznesowi bardzo kompetentni odpowiadają na wszystkie pytania i dają dość dobry rabat więc za 3 miesiące przechodzę chyba z tym całym majdanem kart do Play - piszę to jako niezadowolony klient Plus, a może raczej jako niewygodny bo jak do mnie wydzwaniają to ciągle nie zgadzam się na ich słabe propozycje względem przedłużenia umowy.