• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #560833  autor: misz
 15 cze 2012, 10:47
Własnie otrzymałem sms od T-Mobile o tresci: "Zapraszamy do sklepu T-Mobile w Warszawie .... Przygotowaliśmy dla Ciebie specjalną ofertę".
Czy ktoś się orientuje o jaką ofertę chodzi? Czy dotyczy ona przedłużenia umowy czy może chcą zaproponowac jakiś dodatkowy abonament itp?
Ostatnio zmieniony 16 cze 2012, 17:43 przez misz, łącznie zmieniany 1 raz.

#560834  autor: paulinka1910
 15 cze 2012, 10:48
misz pisze:Własnie otrzymałem sms od T-Mobile o tresci: "Zapraszamy do sklepu T-Mobile w Warszawie .... Przygotowaliśmy dla Ciebie specjalną ofertę".
Czy ktoś się orientuje o jaką ofertę chodzi? Czy dotyczy ona przedłużenia umowy czy może chcą zaproponowac jakiś dodatkowy abonament itp?
pewnie nowy numer:D

#560888  autor: vespero
 15 cze 2012, 15:59
Zwykła reklama, a może dasz się nabrać na SUPER warunki i podpiszesz dodatkowo jakąś umowę, niestety nic indywidualnie dopasowanego do Twojego numeru, zwykła podpucha.
 #560984  autor: ciekawy
 16 cze 2012, 01:32
misz pisze:Własnie otrzymałem sms od T-Mobile o tresci: "Zapraszamy do sklepu T-Mobile w Warszawie .... Przygotowaliśmy dla Ciebie specjalną ofertę".
myślę,że to może być reklama, że skoro już jesteś w sieci to może dasz się namówić na ofertę na abonament albo na jakiś mix, a może sieć ma jakieś szablony i tyle ile ładujesz albo wydajesz w abonamencie miesięcznie i chcą coś zaproponować z umową i telefonem na 2 lata.

#561123  autor: Kaczy
 16 cze 2012, 17:45
SMS przyszedł ze zwykłego numeru, czy jakiegoś specjalnego?

...::: Made for loneliness :::...

#561128  autor: muchakk
 16 cze 2012, 17:52
Tez to dostałem tylko z zaproszeniem do salonu w moim mieście. Nadawca wiadomości to: T-Mobile

#561215  autor: ciekawy
 17 cze 2012, 01:02
muchakk pisze:Tez to dostałem tylko z zaproszeniem do salonu w moim mieście. Nadawca wiadomości to: T-Mobile
a jaką masz ofertę - zarejestrowany numer na kartę czy na abonament ?

#561359  autor: muchakk
 17 cze 2012, 20:43
ciekawy pisze:
muchakk pisze:Tez to dostałem tylko z zaproszeniem do salonu w moim mieście. Nadawca wiadomości to: T-Mobile

Mam Abonament T-mobile FRII

#561419  autor: ciekawy
 17 cze 2012, 23:57
muchakk pisze:
ciekawy pisze:

Mam Abonament T-mobile FRII
a który abonament frii masz ? ten za 79 zł bez telefonu ? za 99 zł z telem i bez netu ? czy za 129 zł z telem i pakietem netowym ? bo może sieć chce,zebyś wzią wyższy abonament ?