thonka, ale ci, którzy przenoszą numer z innej sieci mają na stałe te więcej minut w niższej opłacie na stałe czy tylko na parę miesięcy, a potem normalna opłata ?
bo ja wiem, że jest oferta, że przenoszący numer z innej sieci mają tylko 3 miesiącej taniej abonament, potem normalna opłata abonamentu.
[ Dodano: 2012-05-31, 22:44 ]
wucash80 pisze:dzięki za wszystkie porady, z natury mam zasadę że nie kupuję używanych rzeczy w internecie (takie już mam skrzywienie psychiczne heh) bo później mogą być różne z tym problemy więc chyba jednak wezmę jakąś umowę z telefonem.
dobrą masz zasadę, ja kiedyś kupiłem parę rzeczy używanych i działały dobrze krótki czas, a potem okazywało się, że jednak coś zaczynało się psuć i żałowałem, że kupiłem używane i od pewnego czasu też już mam taką zasadę, że już nie kupuję używanych rzeczy tylko nowe bo z moich doświadczeń wynika, że używane rzeczy sprzedają ludzie, którzy chyba tych rzeczy nie szanowali i którzy mogą wiedzieć o tym, że te rzeczy za niedługo zaczną się psuć tak, że już lepiej będzie kupić coś nowego.